Innrapportering av antall fiskedøgn (flerdøgnskort, sesongkort) etter endt fiske, er obligatorisk og pålagt av myndighetene og gjelder alle som løser fiskekort. Blir det ikke innrapportert fiskedøgn etter avsluttet fiske, vil det bli en ekstrakostnad på 500 kr neste gang du/dere skal løse fiskekort. For rapportering av fiskedøgn kan det gjøres på følgende måte. 

Elveside/Fangst

Zone for fly fishing
Remember and update you on the fly zones in Aagaard river from 1.8.2020.
map is attached. For a better map, see the other website ngofa.no
At the grassy slope, the fly zone from the old shelter on the lower side of the stream applies.

 


 
Elveside/Fiskeregler

Slik er fisket i elva vår

Fiskekort og soner

Les mer
Fangst-statistikk i Glomma og Aagaardselva i 2020
6,48
Gjennomsnitt vekt på laks (kg)
225
Totalt antall fisk fisket
118
Laks 7kg og over
42
Laks under 3kg

Utsetting av laks og sjøørret i Glomma og Aagaardselva, daglige styret vil påpeke nødvendigheten av riktig utsetting.  Blir ikke dette fulgt kan fiskekortet bli inndratt og fisker blir utestengt resten av sesongen.

Forvaltning

Nyheter fra Norske Lakseelver og andre elver

Når forurenser ikke tar ansvar og politikerne ikke stiller krav, taper naturen. Fellesskapet sitter igjen med regningen.

Trusler/Genetikk

En sommerjobb som byr på fantastiske muligheter for opplevelser og sportsfiske. BJFF søker nå nye vakter for både Kongsfjordelva og Storelva. Elvene representerer noe av det beste laksefiske som landet har å by på - samtidig i en helt unik natur tilnærmet så langt nord man kan komme. Vaktjobben byr også på utfordringer, og kan være solid erfaring i utmarksforvaltning.

Kongsfjordelva

Fra andre medier

21. januar 2021

Natur i maskineriet