Bjønndalen

Overnatting:

Velkommen til vår koselige hytte ved elva med utsikt over fiskeplassen Bjønndalen! Vår sjarmerende hytte tilbyr komfortabel innkvartering for opptil fire personer, perfekt for en avslappende ferie eller en fiskeutflukt med familie eller venner. Hyttens beliggenhet gir deg en fantastisk utsikt over elva. For fiskeentusiaster gir nærheten til Bjønndalen deg en ideell base for å utforske de gode fiskeplassene.

Enten du er ute etter en fiskeopplevelse eller bare ønsker å nyte roen og skjønnheten i naturen, er vår hytte det ideelle valget. Kom og opplev den avslappende atmosfæren og de vakre omgivelsene mens du bor i vår koselige hytte ved elva. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Spennede fiskevald for 3 stenger. Mulighet for overnatting rett ved elven. ( se overnatting )
🐟🐟KLIKKE HER FOR LITT BJØNNDALEN-ACTION 🐟🐟

Bjønndalen ligger ca 1km over nederste fossen i Nausta, det betyr at så snart fisken har gått opp denne fossen så står det fisk på Bjønndalen ut året. Det sies at fisken klarer å gå opp Naustdalsfossen  + - 25m3/s, men dette avhenger også på vanntemperatur. Det har blitt gjort en del habitattiltak på området og dette har resultert i dype høler som kan holde fisk selv på liten vannstand. Bjønndalen fisker best på 14m3/s og oppover og kan være meget giftig på høy vannstand. Fra gammalt av var dette også en veldig god plass for sjøørret. Valdet har 3 fiskeplasser. "Rennen" øverst, "Elvemøte" og "Grunnen". 

Contact