Analysene av skjellprøvene fra Kongsfjordelva 2019-sesongen er klare og igjen viser resultatene ingen oppdrettslaks.

Årsmøtet i Berlevåg JFF ble avholdt søndag 23. Februar med god stemning, 20 medlemmer av BJFF gjennomførte det omlag tre timer lange årsmøtet.
 

Elveside
Laks fra

Litt informasjon om kommende sesong i våre lakseelver med hensyn til coronasmitten. Situasjonen nå er uoversiktlig, men vi håper at...

Sportsfiske/Fiskekort

Slik er fisket i elva vår

Fiskerkort og soner

Les mer
Fangst-statistikk i Kongsfjordelva i 2019
2,78
Gjennomsnitt vekt på laks (kg)
1134
Totalt antall fisk fisket
28
Laks 7kg og over
754
Laks under 3kg

På oppdrag fra Miljødirektoratet og Mattilsynet har Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) nå gitt ut en rapport med risikovurdering av pukkellaks .

Elveside

Året 2019, Villaksens år, er snart historie, og et nytt år er like om hjørnet. For Berlevåg JFF, Kongsfjordelva og Storelva er det tid til ettertanke - og å se fremover.

Elveside

BJFF har vært på høstmøte hos Norske Lakseelver (NL) for å få status etter årets laksesesong i norske elver. Det er få lyspunkter for villaksen.

Elveside

Nyheter fra Norske Lakseelver og andre elver

Krav og råd fra myndighetene fører til at planlagte samlinger og større møter ikke er mulig å gjennomføre med fysisk oppmøte. Som alternativ planlegger Norske Lakseelver derfor en digital møteserie frem mot sommeren der vi inviterer alle medlemselvene til ulike aktuelle tema nå før sesongstart.

Norske Lakseelver/Arbeidsplan

Fra andre medier