Gjestefiske i Kongsfjordelva er populært og til vanlig blir en stor andel av gjestefiskedøgnene utsolgt allerede tidlig om vinteren. Nå i år har den pågående koronapandemien ført til en del ledige døgn for kommende sesong. (please find in english below)

På tross av covid-19 og en iskald vinterstorm avholdt Berlevåg JFF årsmøtet søndag 21. Februar. Med pandemitiltak og ytterjakkene på var det god stemning og stor enighet i de fleste sakene. Knapt 20 medlemmer av BJFF gjennomførte det over tre timer lange årsmøtet på Havblikk kafe og pub.

Laks fra

Laksefiske er så mye mer enn bare fangst. Det er eventyr, pirrende opplevelser og masse natur. Ferie med mening. Vi...

Slik er fisket i elva vår

Fiskekort og soner

Les mer
Fangst-statistikk i Kongsfjordelva i 2020
2,8
Gjennomsnitt vekt på laks (kg)
855
Totalt antall fisk fisket
55
Laks 7kg og over
575
Laks under 3kg
Vakt

En sommerjobb som byr på fantastiske muligheter for opplevelser og sportsfiske. BJFF søker nå nye vakter for både Kongsfjordelva og Storelva. Elvene representerer noe av det beste laksefiske som landet har å by på - samtidig i en helt unik natur tilnærmet så langt nord man kan komme. Vaktjobben byr også på utfordringer, og kan være solid erfaring i utmarksforvaltning. Vi har forlenget søknadsfristen til 15. mars.

BJFF har fått støtte fra FeFo til forvaltningen av Storelva i Berlevåg. Det ble gitt støtte til etablering og bygging av en gapahuk ved Andre Laksholla, og i fjor ble det gitt støtte til etablering av utedo. FeFo har også støttet arbeidet med forvaltning og bestandsundersøkelser i Storelva.

I februar kommer årsmøtet for BJFF. Det forventes mange spennende saker for møtet, og her er anledningen din for å fremme en viktig sak du mener årsmøtet skal drøfte og behandle. Årsmøtet er planlagt til 21 februar på Kafe og pub Havblikk i Berlevåg.

Nyheter fra Norske Lakseelver og andre elver

Trekning av lodd for første fiskeuke i Målselvfossen er nå gjennomført og vinnere er informert. Ubetalte fiskekort blir gjort tilgjengelig for salg 18. Mai Kl 12:00 ved ordinær salgsåpning.

Vinnerne har fått melding. 

Målselva

Fra andre medier