Kongsfjordelva gjestefiske

Overnatting / Accommodation / Majoitus

NOR: Opplev den spektakulære naturen og enestående fiskeopplevelser i Kongsfjordelva mens du nyter sjarmen til våre enkle gjestehytter. 
ENG: Experience the spectacular nature and exceptional fishing experiences in Kongsfjordelva while enjoying the charm of our simple guest cabins.
FIN: Koe upea luonto ja ainutlaatuiset kalastuskokemukset Kongsfjordelvassa samalla kun nautit yksinkertaisten vierasmajojemme viehätyksestä.

Hanne Sørvik
onsdag 17.mai 2023 / 14:23

Norsk / Norwegian

Overnatting i gjestehyttene selges som en pakke, der fiskekort er inkludert for hele ditt opphold. Les mer om våre gjestehytter og kontakt oss for å booke ditt opphold!

Fossestua 
En oase for fiskeentusiaster. Med en ideell beliggenhet ved Porten, ved siden av fossene og laksetrappene, er Fossestua det perfekte utgangspunktet for uforglemmelige fiskeopplevelser. Nyt enkel tilgang til en populær fiskeplass og fordelen av å ha vakthytta og kortsalget i umiddelbar nærhet.

Kosero
For deg som verdsetter en sentral beliggenhet og praktisk tilgang til flere av Kongsfjordelvas mest ettertraktede kulper. Kosero har en enkel, men koselig standard og er ideell for de som ønsker å være midt i i Sone I.

Brustua I og II
Våre gjestehytter som gir deg en fantastisk utsikt. Beliggende like over Hengebrua, en av Kongsfjordelvas mest ikoniske laksekulper, vil du nyte en praktfull panoramautsikt over vassdraget og fjorden.

Botnstua
For de som søker en unik opplevelse ved nedre del av vassdraget, er Botnstua det perfekte valget. Med enkel standard og nærhet til lange elvesstrekninger som skjuler både dype kulper og utfordrende stryk, vil du finne deg selv midt i hjertet av en fiskeentusiasts paradis. I tillegg gir nærheten til kjente fiskekulper som Tullholla og Daldorff-kulpen deg en ekstra fordel.

Uansett hvilken gjestehytte du velger, kan du se frem til å utforske en av Norges vakreste elver og nyte fiskeopplevelser som vil skape minner for livet. Velkommen til en verden av natur, ro og eventyr i Kongsfjordelvas gjestehytter.

Bestill ditt opphold ved å ta kontakt med oss:

Utenom sesong kontakt daglig leder
Ann G. Søreng: angutts@gmail.com

I sesong kontakt oss ved å ringe 
+ 47 908 91 950

Priser: 

Engelsk / English 

Accommodation in our guest cabins is sold as a package, including fishing licenses for your entire stay. Learn more about our guest cabins and contact us to book your stay!

Fossestua
An oasis for fishing enthusiasts. With an ideal location near Porten, next to the waterfalls and salmon ladder, Fossestua is the perfect starting point for unforgettable fishing experiences. Enjoy easy access to a popular fishing spot and the advantage of having the guardhouse and ticket sales nearby.

Kosero
For those who appreciate a central location and convenient access to several of Kongsfjordelva's most sought-after pools. Kosero offers a simple but cozy standard and is ideal for those who want to be right in the heart of Sone I.

Brustua I and II
Our guest cabins that provide breathtaking views. Located just above Hengebrua, one of Kongsfjordelva's most iconic salmon pools, you will enjoy magnificent panoramic views of the watercourse and the fjord.

Botnstua
For those seeking a unique experience in the lower part of the watercourse, Botnstua is the perfect choice. With a simple standard and proximity to long stretches of the river hiding both deep pools and challenging rapids, you will find yourself in the heart of a fishing enthusiast's paradise. Additionally, the proximity to renowned fishing pools like Tullholla and Daldorff-kulpen gives you an extra advantage.

Regardless of which guest cabin you choose, you can look forward to exploring one of Norway's most beautiful rivers and enjoying fishing experiences that will create lifelong memories. Welcome to a world of nature, tranquility, and adventure in Kongsfjordelva's guest cabins.

To book your stay, please contact us:

Off-season, contact
Ann G. Søreng: angutts@gmail.com

During the season,
reach us by calling +47 908 91 950

Finsk / Finska

Majoitus vierasmajoissamme myydään pakettina, johon sisältyy kalastuslupa koko oleskelusi ajaksi. Lue lisää vierasmajoistamme ja ota yhteyttä varataksesi majoituksesi!

Fossestua
Keidas kalastuksen harrastajille. Ihanteellisella sijainnilla Portenin läheisyydessä, vesiputousten ja lohikalojen kulkutien vieressä, Fossestua on täydellinen lähtöpiste unohtumattomille kalastuskokemuksille. Nauti helposta pääsystä suosittuun kalastuspaikkaan ja siitä edusta, että vartiotupa ja lipunmyynti ovat lähellä.

Kosero
Niille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia ja kätevää pääsyä useisiin Kongsfjordelvan halutuimpiin kalastusaltaineisiin. Kosero tarjoaa yksinkertaisen, mutta viihtyisän standardin ja on ihanteellinen niille, jotka haluavat olla aivan Sone I:n sydämessä.

Brustua I ja II
Vierasmajamme, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia näkymiä. Sijaitsevat aivan Hengebruan yläpuolella, yhdessä Kongsfjordelvan ikonisimmista lohikalojen altaista, nautit upeista panoraamanäkymistä vesiväylään ja vuonoon.

Botnstua
Niille, jotka etsivät ainutlaatuista kokemusta vesiväylän alaosassa, Botnstua on täydellinen valinta. Yksinkertaisella standardilla ja lähellä pitkiä joen osuuksia, joissa on sekä syviä altaita että haastavia koskia, löydät itsesi kalastusharrastajan paratiisin sydämestä. Lisäksi lähellä olevat tunnetut kalastuspaikat, kuten Tullholla ja Daldorff-kulpen, antavat sinulle lisäetua.

Valitsitpa sitten minkä tahansa vierasmajamme, voit odottaa Norjan kauneimpien jokien tutkimista ja kalastuskokemuksia, jotka luovat elinikäisiä muistoja. Tervetuloa luonnon, rauhan ja seikkailun maailmaan Kongsfjordelvan vierasmajoihin.

Varataksesi majoituksesi, ota yhteyttä:

Talvikaudella, ota yhteyttä toimitusjohtajaan Ann G. Søreng: angutts@gmail.com

Kautta aikojen, tavoitat meidät soittamalla +47 908 91 950