Namsen_ Hans Kristian Krogh-Hanssen_DSC8771.jpg
Sportsfiske

Nye nettsider for Namsenvassdraget

Namsenvassdraget har nye nettsider! Her skal både sportsfisker, rettighetshaver og andre interessenter finne den informasjonen de søker om elvene i vassdraget, om fiskekort, fangstrapportering, fiskeregler, forskning, etc. 

Ayna Heilong
Tirsdag 01.juni 2021 / 09:44

Velkommen til de nye nettsidene for Namsenvassdraget!

 

Denne nettsiden er en del av lakseportalen til Norske Lakseelver, og har dermed lik oppbygging av sidene som de andre nettsidene i portalen. Siden driftes av daglig leder Niklas Høgstedt, i samarbeid med styret i Namsenvassdraget Elveierlag. 

Informasjon om de ulike valdene og mulighet for å kjøpe fiskekort finnes gjennom kartløsningen på framsiden. Klikk deg inn der og naviger i kartet. Det er også mulig å filtrere et søk etter et spesielt type fiske du er ute etter (dette gjøres gjennom kartet), men p.t. er ikke all informasjon lagt inn på alle vald enda, og søket blir derfor unøyaktig. Dette vil fortløpende bli bedre etter hvert som rettighetshaverne melder inn informasjon om sitt/sine vald. 

Fiskesesongen 2021 har startet i hele vassdraget nå, og vi ønsker skitt fiske!