Tislauan laksevald

Tislauan laksevald er et fint vald med mange gode muligheter. Det er fine forhold for fiske både med mark, sluk, wobbler og flue.

Velkommen til Tislauan laksevald Melhus

 

Langs østsiden er det en strekning på 524 meter - og langs vestsiden 514 meter. Langs vestsiden går renna der laksen vandrer. På vestsiden finnes også en liten gapahuk.

 

På østsiden er det elveør og det er litt grunnere, slik at du kan vandre utover/nedover med flue. På østsiden er det også en stor, flott gapahuk med bord, benker og vedovn. Det er også en fin bålplass rett utenfor gapahuken.        

Vi leier ut både på ukebasis (eksklusivt), samt på helgebasis. Også mulighet for å kjøpe døgnkort.

Her er det ikke kø-fiske, noe du kan oppleve andre plasser langs Gaula.

 

Vi kan også tilby overnatting for laksefiskere og andre. (se under overnatting) på vår hjemmeside www.tislauan.no

Lokale fiskeregler på valdet: Fra og med sesongen 2019 er det ikke noe som heter lett fiske på Tislauan laksevald. Det vil si at du kan fiske med alle redskaper hele sesongen uavhengig av vannstand ved Gaulfossen.

Adkomst

Tislauan fiskevald starter ca 1250 meter nedenfor Gimse bru. For å komme til valdet fra nord svinger du av fra E6 før Melhus mot Rødde og inn på gammel E6. Før du passerer gammel bro over jernbanen svinger du av til høyre. Deretter er det bare å følge skilt til elva.