Nedre Løberg

Nedre Løberg er en gård lokalisert på Lundamo, ca 30 minutter utenfor Trondheim. 

Gården ligger tett ved elven Gaula som kan tilby fantastiske opplevelser når det kommer til natur, friluftsliv og, ikke minst, laksefiske. Her drives det et laksevald på til sammen 1350 meter, 250 meter på østsiden (godt egnet for fluefiske) og 1100 meter på vestsiden av Gaula. Fiskekortsalget er regulert. Det er også bevegelig fiske. 

Fiskekortet starter kl 12:00 for valgt dag og går ut kl 12:00 dagen etter (24 timer) bortsett fra åpningsdagen. Da varer kortet i 36 timer, derav høyere pris. 

Priser for døgnkort (husk å velg riktig alderskategori):
Juni - 800kr (650kr for ungdom under 18år)
Juli - 700kr (550kr for ungdom under 18år)
August - 600kr (450kr for ungdom under 18år)

Vi tilbyr overnatting i enkle campinghytter og ett stabbur. Vi har også en nyrenovert trønderlån med soveplasser til 12 personer. Her tilbyr vi en pakke med veldig komfortabel overnatting samt fiskekort over en seksdøgns periode. Ta kontakt for pris og informasjon om Lånnapakken.

Når det gjelder toalett og vaskemuligheter, har vi to sanitæranlegg på gården. Ett som er nyoppusset, våren 2022, samt en sanitærbrakke. I tillegg er det to toalettkabiner ved elva.

Hyttene er enkle og man må regne med å pakke med seg sengetøy, dyne og pute og/eller sovepose. Hyttene består av kjøleskap, kokeplate, kasserolle og stekepanne. Alt annet kjøkken- og matlagingsutstyr må medbringes. 

Innsjekk tidligst kl 15:00 og utsjekk senest kl 12:00. 
Hyttene må vaskes etter bruk. All informasjon om utvask står på hjemmesiden vår  (For besøkende -> Hyttene -> Innsjekk og utsjekk) samt at det er presisert i en infomappe som ligger i hver hytte.

Pris for overnatting per døgn:
Hytte for 2 pers. - 600kr
Hytte for 4 pers. - 800kr
Hytte for 6 pers. - 1000kr

Vi har også en bobilparkering med plass til 12 bobiler ca 100 meter fra elven. Det er lagt opp strøm til seks strømpåler, tilgang på vann i nærheten og muligheter for tømming. Pris er 300kr per natt og inkluderer tilgang til sanitærfasiliteter.

Langs elven har vi plassert tre gapahuker, benker og toalettkabiner. Det er også lagt opp for grillemuligheter. Hvis en ønsker å benytte seg av griller må en selv stå for grillkull og tennvæske.

Vi er i et tett samarbeid med Midtlyng/Høiseth/BAMO da vi deler grenser. De har en attraktiv fluesone som ligger ved vårt vald på vestsiden. For de som ønsker å fiske på denne fluesonen kan vi tilby overnatting. For å kjøpe fiskekort her, ta kontakt med Midtlyng/Høiseth/BAMO.

Følg oss gjerne på Instagram @nedreloberglaksefiske !

 

Contact