Bodsberg

Bodsberg-valdet befinner seg like utenfor Melhus sentrum. Valdet er en del av vassdraget Gaula, som regnes som en av Norges beste lakseelver. Vi ønsker både nye og gamle fiskere hjertelig velkommen! 

Det er et 128 meter bredt fiskevald med hovedsakelig steinbunn, og vi har på bakgrunn av tidligere erfaringer bestemt at i år skal det være maks tre stenger ute samtidig.

Det er blitt tatt stor og mye fisk både tidlig og sent i sesongen, så her er det gode muligheter for fangst.

Laksevaldet er utstyrt med bilvei helt frem, parkering for opptil tre biler, sti til gapahuk(50 m), solid gapahuk med støpt gulv, bålplass og utedo. Inne i gapahuken er det både stoler, bord, sofa og gratis ved. Ved fylles opp etter behov, det er bare å ta kontakt.

Det tas fisk på valdet hvert år, og vi prøver hvert år å legge til rette så godt vi kan for de som leier hos oss. 

Laksevaldets vannføring er det mange vil kalle veldig bra. Det er relativt konstant vannføring, med mye undervannsstrøm. Det kan fiskes med både flue, sluk og mark, og vi har eksempler på at det tas fisk med alle disse nesten hver sesong. 

Vi oppfordrer gjerne til å overnatte enten i gapahuken, i nærliggende hotell (Trondheim), ved parkeringen/teltplassen, eller ved det lokalet motellet som er en drøy kilometer unna (Karivollen overnatting). 

Vi hjelper gjerne til med hva det måtte være, så ikke nøl med å ta kontakt! Vi ønsker alle våre leietakere skitt fiske!

 

 

Om oss:

Vi er en familie som har leid ut fiskevaldet i mange år, og har gode erfaringer med dette. Vi bor én kilometer unna valdet, og bistår gjerne med hva det måtte være. Skulle det være noen spørsmål du som fisker sitter inne med, så ikke nøl med å ta kontakt!

Contact
  • Navn: Nils Rune Bodsberg
  • E-post: nils.rune@bodsberg.no
  • Telefon: 93089836
  • Lenke: Link to Elveguiden