Jørem

Jørem laksvald strekker seg over 4 kilometer, og er delt i 4 soner. Fiske i fra båt, såkalt harlingfiske, er svært vanlig i Namsen, fordi elva mange plasser er både stor og bred. På Jørem er det imidlertid svært gode muligheter for å fiske fra land, og de to øverste sonene (sone 3 og 4) egner seg spesielt godt for fluefiske. Fisket er organisert slik at man fisker annen hvert døgn på den enkelte sone. Det kan fiskes fra begge sider. 
Vi leier fortrinnsvis ut fiske med overnatting til en eller to grupper av gangen, men selger i perioder også døgnkort for både land- og båtfiske. Fiskesesongen er fra 1. juni til 31. august.

Ønsker du mer informasjon om fisket og hva annet vi tilbyr på Jørem, se hjemmesiden til Jørem ved Namsen.

Om oss:

 

 

Jørem er ei lita grend i Namdalen, omslynget av lakseelva Namsen med Geitfjellet som rager 870 moh. i bakgrunn.  Du finner oss langs Sørsiveien, 7 kilometer fra E6 og 40 kilometer fra Namsos. Jørem er godt utgangspunkt for store fiske- og naturopplevelser, samt ekte matopplevelser. Omslynget av den berømte lakseelva Namsen, og med gangavstand til flotte jakt- og turområder i skog og fjell.

Overnatting:

Overnatting tilbys i to hus i gårdstunet, med gangavstand til Namsen. Selvhushold eller fullpensjon. Til sammen 20 senger. For mer informasjon og bestilling, se Jørem ved Namsen.

 

Vi har ikke tilrettelagt for camping, men kan anbefale Langnes camping, som ligger 7 km øst for Jørem.

Other facilities:

 På gården dyrkes økologisk urkorn, og i det ombygde fjøset finnes et håndverksbryggeri og et lite bakeri med gårdsutsalg. Vi tilbyr  matservering på bestilling, og i bakerhuset serverer vi pizza fra vedfyrt steinovn, med øl fra eget bryggeri.

Contact
  • Navn: Jenny K. Domås
  • E-post: post@jorem.no
  • Telefon: +4790797677
  • Lenke: Link to Elveguiden