Sølvblank villaks fra Stjørdalselva 2018
Sportsfiske/Inspirasjon

Fiskekonkurranse 1. juni i Stjørdalsvassdraget

I anledning Villaksens år skal Norske Lakseelver sammen med Norges Jeger- og Fiskerforbund arrangere en åpning av laksesesongen 1. juni. Det er mange måter å hylle villaksen på, og ett av dem er denne fiskekonkurranse hvor inntektene går til rekrutteringsarbeid lokalt. 

Paal
mandag 06.mai 2019 / 15:14

Fiskekonkurranse 1. juni i Stjørdalsvassdraget

 

Vi håper så mange som mulig vil delta i fiskekonkurransen 1. juni i Stjørdalsvassdraget. Konkurransen er en del av den nasjonale markeringa av lakseåpninga 1. juni 2019, i anledning Det intarnasjonale villaksens år. Inntektene fra påmeldinga går 100 % tilbake til villaksen - gjennom rekrutteringsarbeid for å fremme barn og unges forståelse, kunnskap, engasjement for villaksen. 

Vinnerne i konkurransen blir trukket fra scenen på Hembre Camping 1. juni ved åpningen, ca kl 12:45. Da blir det også kunngjort nøyaktig hvilke prosjekter pengene går til. 

Rammene for konkurransen

Konkurransen starter 1. juni kl 00:00 og avsluttes 1. juni kl. 12.00. I tillegg til registrert påmelding må fisker ha gyldig fiskekort og betalt fiskeravgift (fra 18 år).

Påmelding

Påmeldingsavgiften er kr 300,- for voksne over 18 år, kr 150,- for barn til og med 17 år. Kun de som har betalt påmeldingsavgiften ansees som påmeldt. Inntektene fra påmelding går til rekrutteringstiltak for villaksen i Stjørdalsvassdraget.

 • Påmelding på VIPPS til SVEL nr 563280 (skriv navn og alder i meldingen)
 • Påmelding hos Sakshaug Sport 
 • Påmelding på Midtkil Camping 

Påmelding til konkurransen må skje innen 31. mai kl 20:00. 

Fangst i konkurransen

All laks som blir fanget under fiskekonkurransen må meldes inn på laksebørsen før 1. juni kl 12:00. All avlivet laks som er med i konkurransen må veies på Hembre Camping, og må være på Hembre Camping før 1. juni kl 12:30. Vi tilrettelegger et iskar hvor fisken kan oppbevares (fra 1. juni kl 08). Hvis du har mulighet til å dokumentere fangsten med bilde så er det fint, men dette er ikke et krav.

Kategorier og premier

 • Idealvekt avlivet
 • Trekningspremie gjenutsatt
 • Trekningspremie alle påmeldte i konkurransen
 • Trekningspremie alle påmeldte under 18 år

Først trekkes premiekategori, deretter trekkes premie. Utvalget av premier er:

 • Fiske for to personer 19.-24. august 2019 på Hembre Gård, med overnatting. Verdi kr 15.000,-
 • Fiske for to personer 3.-4. juni 2019 på Nord Kringen Gård, uten overnatting. Verdi kr 6000,-
 • Gavekort på laksefiske i elveguiden.no. Verdi kr 4000,-
 • Deltakelse stamlaksfiske for to personer i to dager, ca september (tidspunkt avklares nærmere). Lakseforvaltning i praksis, i elva og i klekkeriet. Inkl. overnatting.

Vinnerne annonseres fra scenen på Hembre Camping under åpningen av arrangementet, ca kl 12:45. De som kunngjøres som vinnere må være til stede på Hembre ved utdelingen.