Deltagerne Camp Villaks 2019
Sportsfiske/Historikk

Camp Villaks 2019 – Stjørdalselven

Hembre Gård med Aksel og Beate Hembre stilte vald og Camping disponibel for årets Camp Villaks i Stjørdalselva. Guidene Mattias «Hajas» Andersson og Kenneth Löfstrand med flere i og rundt Elveeierlaget og fiskemiljøet stilte frivillig opp denne helgen sammen med mange av SJFF sine medlemmer for 16 tilreisende ungdommer fra Oslo i Sør til Verdalen i Nord.

EirikYven
tirsdag 20.august 2019 / 10:35

Sjff stengte av et av sine beste vald Avelsgaard/ Kringen samt de private strekkene Bjertem og Bjørngaard gjorde det samme disse dagene. Ungdommen hadde da flere kilometer å boltre seg på med kyndig guiding med tilsammen mange års fiskeerfaring. 

Det var overnatting i lavvo og all bespisning foregikk utendørs ved elvebredden. Det var en fin gjeng ungdommer som på forhånd hadde litt forskjellige kunnskaper om laksefisket, og vi tror nok de aller fleste vil fortsette med fiske etter laks med de opplevelsene som ble skapt denne helgen med meget gode fangster blandt deltakerne. Ikke alle fikk fangst, men de aller fleste fikk kjenne på det å være laksefisker under gode forhold. Samt at vi håper nye vennskap ble knyttet og at alle kan se tilbake på årets Camp Villaks i Stjørdalselven med gode minner. 

Det ble landet hele 14 laks og 3 sjøørrett. Størrelser fra rundt kiloen og opp til 12,2 kg. Rekordlaksen sto Elias Gylland ( Hegra ) for. En kamp som varte en drøy time med absolutt alle deltakere tilstede var nok et av høydepunktene og den sterkeste opplevelsen for mange, både deltakere og frivillige hjelpere.  

Vi takker alle som stilte opp som frivillige, spesielt Lars Selven ( SJFF ) som tok leirsjef rollen som en meget dyktig organisator og motivator. 

Vi håper å kunne la Camp Villaks bli en tradisjon i Stjørselva- Elva for alle.