dugnad

Klart for dugnad 2021

Nå er det klart for påmelding til dugnad i Kongsfjordelva og Storelva. Medlemmer som jobber dugnad oppnår fordeler senere i sesongen - og viktigst av alt: Elvene trenger deg nå. V i går frem mot en særdeles spennende sesong, og vi oppfordrer våre medlemmer og fiskevenner i våre to lakseelver å bruke litt tid på våre fantastiske lakseelver. Velg din dugnadshelg. 

BJFF Info
Torsdag 20.mai 2021 / 15:07

Det nærmer seg sesongstart. Tiden går fort og for BJFF er det mange ting som må på plass før vi kan åpne fisket i våre elver. Det skal tilrettelegges for forvaltningsmessige oppgaver, samt klargjøre for fiskere og våre gjester. Dugnad i Storelva og dugnad Kongsfjordelva er likestilt og kvalifiserer til kjøp av Medlemsdøgn og i tillegg inntil 5-døgn.

Det blir vanlige arbeidsoppgaver før sesongstart. Medlemmer og andre som ønsker å gjøre en innsats bes gi beskjed til Ann om ønsket dugnadsoppgaver og i hvilket tidsrom man er tilgjengelig.

Det er mange ulike oppgaver som er viktig for elvene og foreningen, samtidig er det for deg en flott anledning å gjøre en innsats for rett forvaltning og fremtiden både for Kongsfjordelva og Storelva. En fin mulighet til noen timer i flott natur før fiskesesongen. 

Som med all aktivitet for tiden vil det selvsagt bli gjort tiltak for å forhindre koronasmitte. Det er også en del arbeid som skal gjøres også før de oppsatte dugnadshelgene - ta gjerne kontakt om du ønsker å bidra også da.

KONGSFJORDDALEN - Kongsfjordelva

➢ 5. og 6. Juni

➢ 12 og 13. Juni

➢ 19. og 20. Juni

Kontaktperson/påmelding Ann Søreng tlf 41249980

STORELVA - Storelva

➢ 12. og 13. juni

Kontaktperson/påmelding stein Rune Solli tlf 99702393

Generell kontaktinfo BJFF

Generell info om dugnad og drift: 

Daglig leder Ann G Søreng: angutts@gmail.com Tel.41249980

Leder i BJFF: Sigve Frantzen: sigvefr@online.no Tel: 41359446

Fiskeutvalget/slusa: Håvard Vistnes tel 47758270 kongsfjordelva@gmail.com

Hytteutvalget: Terje Hansen tlf 414 01 299, hansenterje9@gmail.com

Arbeidsutvalget Storelva: Stein Rune Solli tlf 99702393