Kongsfjordelva gjestefiske

Ledige fiskedøgn i Kongsfjordelva

Gjestefiske i Kongsfjordelva er populært og til vanlig blir en stor andel av gjestefiskedøgnene utsolgt allerede tidlig om vinteren. Nå i år har den pågående koronapandemien ført til en del ledige døgn for kommende sesong. (please find in english below)

BJFF Info
Lørdag 17.april 2021 / 12:30

Gjestefiske i Kongsfjordelva er populært og til vanlig blir en stor andel av gjestefiskedøgnene utsolgt allerede tidlig om vinteren. Nå i år har den pågående koronapandemien ført til en del ledige døgn for kommende sesong.

Vi tilbyr deg eksklusivt gjestefiske i Kongsfjordelva. Elva på «verdens ende» er viden kjent for sitt flotte laksefiske og et helt unikt miljø. Du er velkommen…!

Det er flere ledige døgn både i juni, juli og august måned, både for enkeltpersoner og eller 2 til 4 personer – så muligheten for å sikre seg drømmefiske er fortsatt til stede.

”Gjestefiske” er fiskedøgn og gjestehytte samlet i en pakke. Ordningen er slik at gjestene kan få inntil 7 påfølgende fiskedøgn og bo på en av foreningas hytter, mens vanlige fiskedøgn gir kun et døgn om gangen.

Det er mange stamgjester som velger nettopp denne ordningen for å kunne oppleve fine stunder ved Kongsfjordelva. Hvor fiskegleden og tiden ved elva eller bålet er det aller viktigste.

BJFF har for tiden fem utleiehytter – Fossestua og Botnstua som befinner seg nær henholdsvis øvre og nedre vakthytte, Brustua I og II befinner seg ved Hengebrua og “Kosero” som ligger ved Gammelveien omtrent midt i Sone 1.

Her gjelder prinsippet først til mølla – så vær kjapp dersom du ønsker hytte og fiskedøgn. Skriv ønsket periode og eventuelt hvilken hytte du/dere foretrekker.

For booking av gjestefiske send epost Ann G. Søreng: angutts@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------

English

These licenses are very popular and most of the licenses are usually booked in early winter. But in this special covid-19 year, we have more available licenses for the 2021 fishing season.

We offer a exclusive guest fishing in Kongsfjordelva (river). In Norway the river is often called “the river at the end of the world” and is known for its special salmon fishing and environment. You are very welcome to visit us.

Licenses are still available in June, July and august. Licenses for 1 persons as well ass 2-4 persons – the possibility to book your own salmon adventure is still present. These licenses are guest fish licenses – fishing licenses with a cabin.

You can book 7 days with license + cabin. When booking a normal fishing license, one is only allowed to book 1 day at time. We have a lot of fishermen that comes back years after years, after their first guest fish stay.

BJFF has five cabins – “Fossestua” and “Botnstua” is close to the river guard cabins in the lower and upper part of sone 1. “Bruste 1 and 2” is close to a bridge where you can cross the river and easily fish from both sides. “Kosero” is about in the middle of sone 1.

Don’t hesitate to book your adventure – first come, first served!

Booking:

Send an e-mail to Ann G. Søreng: angutts@gmail.com. Write the period and which cabin you want to book.