Logo BJFF

Årsmøte i februar

I februar kommer årsmøtet for BJFF. Det forventes mange spennende saker for møtet, og her er anledningen din for å fremme en viktig sak du mener årsmøtet skal drøfte og behandle. Årsmøtet er planlagt til 21 februar på Kafe og pub Havblikk i Berlevåg.

BJFF Info
Mandag 11.januar 2021 / 08:48

BJFF avholder altså årets viktigste møte for foreningen vår i februar - nærmere bestemt 21 februar kl. 1800 på Havblikk i Berlevåg. Som vanlig gir årsmøtet også en mulighet for deg til å fremme saker du mener årsmøtet skal behandle. Har du en sak må den fremmes skriftlig til styret innen 12.02.21.

Årsmøtet vil foregå som planlagt - men det tas forbehold om korona - Covid- 19, med nye regler fra myndighetene.

Saksliste og oversikt over aktuelle saker vil vi komme tilbake til senere.