Sautso
Alta Laksefiskeri Interessentskap søker ny daglig leder. Foto: Vidar Hoel

Vil du være med å forvalte villaksen i Altaelva?

 

Vår daglige leder ser etter nye utfordringer og vi er derfor på utkikk etter noen som kan fylle støvlene hans.

Er du en som er flink til å administrere, samtidig som du brenner for villaksen og ønsker å være delaktig i det som skjer langs elva? Da er kanskje dette rette stillingen for deg.

KarianneJohansen
onsdag 28.oktober 2020 / 16:03

Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) eier fiskeretten i Altaelva. Selskapet representerer grunneiere i Alta, som har elverett – interessentene. ALIs rolle som eier og forvalter av fiskeretten er av stor betydning lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Grunnleggende for all aktivitet er spesielt arbeidet med å bevare den unike storlaksestammen som har gjort Altaelva kjent rundt om i verden.

Vårt kontorsted ligger i Alta. Til daglig har vi ansatt 1,8 årsverk i administrasjonen, mens i fiskesesongen har vi cirka 130 ansatte i arbeid. ALI eier 3 fiskegårder langs Altaelva og omsetter for cirka MNOK 16,0 i året.

 

Daglig leder har ansvaret for den daglige driften av selskapet, herunder administrasjon, økonomi og personalledelse. Stillingen er variert gjennom året og inneholde områder som forvaltning, organisasjonsutvikling, driftsplanlegging, nettverksbygging og prosjektledelse. Oppgaver har vært løst i tett samarbeid med styret og øvrig administrasjon.

Vi ser etter deg som har stor arbeidskapasitet, spesielt i fiskesesongen på sommerstid. Du må være flink til å kommunisere, løsningsorientert, strukturert og selvgående. Ledererfaring med dokumenterte resultater vil vektlegges.

Du må ha god skriftlig og muntlig formidlingsevne både på norsk og engelsk, i tillegg til gode kunnskaper om administrative datasystemer og databehandling.

Vi tilbyr betingelser og lønn etter avtale.

For mer informasjon om stillingen kontakt styreleder Karianne Johansen på tlf: 413 30 031. Kreativ Industri AS bistår ALI i rekrutteringsprosessen. Kontaktperson hos Kreativ Industri er Katrine Fugelli Simonsen, tlf: 467 91 933 - katrine@kreativindustri.no.

Søknad med CV sendes per e-post til: karianne@altalaks.no

Søknadsfrist: 20.11.20