Vakter i Kongsfjordelva

Møt sesongens vakter

Kongsfjordelva har i mange år vært svært heldige med engasjerte og gode elvevakter. I sommer som i fjor er Hanne Sørvik elvevakt i Kongsfjordelva. Nå har hun fått ny makker i 23 år gamle Rune Elnan  fra Holmestrand kommune (tidligere Hof). 

BJFF Info
Søndag 05.juli 2020 / 06:33

Vår nye elvevakt Hanne Sørvik fra Fiksdal i Møre og Romsdal. Hanne er en sterkt engasjert ung dame som i fremtiden ønsker å jobbe med lakseforvaltning. Du må gjerne lese mer om Hanne her: https://www.facebook.com/1885930144793666/photos/a.1885930674793613/2271051676281509/?type=3&theater

Rune har bachelor i utmarksforvaltning  i tillegg til å ha tjenestegjort som grensevakt mot Russland ved Garnisonen i Sør-Varanger.  I forbindelse med utdanningen har han fått god kunnskap med forvaltning av naturressurser, oppsyn og naturveiledning. Rune har også jobbet med forvaltningsarbeid ved siden av studiene. Rune liker å være ute i naturen – både generelt friluftsliv og fiske, og ser frem til jobben her oppe langs Kongsfjordelva.  Her vil han få praktisk erfaring i oppsyn, forvaltning, naturveilledning og ulike typer servicearbeid.

Her er både Hanne og Rune i kortsalgbua der de selger fiskekort, tar imot bestillinger, desinfiserer fiskeutstyr, gir informasjon og mere til.