Fiske Kongsfjordelva

Drømmefiske i Kongsfjordelva

Vi tilbyr deg eksklusivt gjestefiske i Kongsfjordelva. Elva på «verdens ende» er viden kjent for sitt flotte laksefiske og et helt unikt miljø. Du er velkommen…!

BJFF Info
Fredag 01.mai 2020 / 11:02

Gjestefiske i Kongsfjordelva er populært og til vanlig blir en stor andel av gjestefiskedøgnene utsolgt allerede tidlig om vinteren. Nå i år har den pågående koronapandemien ført til en del ledige døgn for kommende sesong.

Slik ståa er nå ser det ut som fisket for nordmenn vil kunne foregå mer eller mindre som normalt og dermed har du nå en stor mulighet å sikre deg svært ettertraktete fiskedøgn i Kongsfjordelva. Det er flere ledige døgn både i juni, juli og august måned, både for enkeltpersoner og eller 2 til 4 personer – så muligheten for å sikre seg drømmefiske er fortsatt til stede.

”Gjestefiske” er fiskedøgn og gjestehytte samlet i en pakke. Ordningen er slik at gjestene kan få inntil fem påfølgende fiskedøgn og bo på en av foreningas hytter, mens vanlige fiskedøgn gir kun et døgn om gangen.
Det er mange stamgjester som velger nettopp denne ordningen for å kunne oppleve fine stunder ved Kongsfjordelva. Hvor fiskegleden og tiden ved elva eller bålet er det aller viktigste.

BJFF har for tiden fem utleiehytter – Fossestua og Botnstua som befinner seg nær henholdsvis øvre og nedre vakthytte, Brustua I og II befinner seg ved Hengebrua og “Kosero” som ligger ved Gammelveien omtrent midt i Sone 1.

 Ledige perioder:

- Uke 26 og 27  (22. Juni til 5. Juli) er det flere ledige kort i alle hyttene.

- Ukene  28, 29, 30 og 31 (6. til 2. august) er det noen ledige kort i hver av hyttene.

- Ukene 32, 33 og 34 (fra 2. august til sesongslutt 24. August) er det flere ledige kort i alle hyttene

Her gjelder prinsippet først til mølla – så vær kjapp dersom du ønsker hytte og fiskedøgn. Skriv ønsket periode og eventuelt hvilken hytte du/dere foretrekker.

For booking av gjestefiske send epost til Ann G. Søreng. angutts@gmail.com


I fiskesesongen (22.juni – 24. August) kan ledige døgn bestilles hos vakta tidsrommet 18.00 – 19.00 hver dag på telefonen 90891950.