Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev

Camp Villaks

Camp Villaks ble avholdt i Lakselva i forrige uke, og det var en flott gjeng å tilbringe et par dager langs elva med.

Lakselva 20190718_221329.jpg

David har fast fisk! - Foto: Egil Liberg

Camp Villaks ble avholdt i Lakselva i forrige uke, og det var en flott gjeng å tilbringe et par dager langs elva med. Her kommer en liten oppsummering av oppholdet.

Markus i godt driv nedover i sone 1, med David følgende etter! - Foto: Egil Liberg

"Alle disse valgene som kom og gikk - ikke visste jeg at det var laksefiske..." - Foto: Egil Liberg

Mat og drikke må til for å opprettholde både fokus og pågangsviljen! - Foto: Egil Liberg

vi fikk oppleve Finnmarksnatta og midnattssola på sitt mest spektakulære, den siste natta! Her er det Sigurd som fisker på en stor laks som var oppe og viste seg flere ganger - dog uten å la seg lure av flua. - Foto: Egil Liberg

Dessverre måtte vi oppsummere med at ingen av deltagerne fikk laks under årets camp, men det var flere som hadde laks på kroken, så vi fikk i hvert fall bevis for at den var tilstede!

På vegne av meg selv og de andre arrangørene, må jeg takke deltagerne for oppmøtet og trivelige bekjentskaper. Jeg spår en lysende laksekarriere på dere fremover. Kanskje ses noen av oss igjen neste år?

Jeg må også takk de frivillige som var med og hjalp til, samt Intersport Lakselv som ga oss en god pris på det utstyret vi måtte kjøpe inn i forkant. Takk også til Midnattsrocken som lot oss låne benker å bruke under oppholdet, og selvfølgelig også Norske Lakseelver og NJFF som står bak arrangementet i sin helhet!