Sportsfiske/Inspirasjon

Camp Villaks ble en suksess

Anonym
fredag 27.juli 2018 / 15:51

24. - 26. juli avholdt vi Camp Villaks her i elva. Totalt tretten ungdommer var med på campen, elleve gutter og to jenter. Vi var veldig fornøyd med oppslutningen, og spesielt morsomt var det å se den geografiske spredningen fra Buskerud i sør til Svalbard i nord!


Her er hele gjengen samlet før fisket begynte på dag to. Før dagen var over, ble også campens eneste laks landet!
 
Bendik fikk campens eneste laks, og her ser dere han lander den. Video: Tom Rune Storhaug Lindbäck


Bendik poserer med laksen han fikk. Bendik var en forholdsvis erfaren laksefisker, til tross for sin unge alder, og gikk for en liten flue. Det ga som vi ser god uttelling! Foto: Tom Rune Storhaug Lindbäck


Konsta kom hele veien fra Mikkeli i Finland. Her prøver han en liten sluk oppe i sone 3. Vi så noen laks hoppe på denne økta, men dessverre ville ingen bite.


Tobias hadde litt erfaring med enhåndsstang fra tidligere, og det tok ikke lange tida før han også klarte å få til et greit spey-kast med tohåndsstang, et kast som bare forbedret seg utover camp-oppholdet.

Årets camp bestod av en utrolig fin og lærenem gjeng som det var var veldig hyggelig å bli kjent med. Vi takker dere alle for oppholdet. En stor takk også til de frivillige som bistod underveis i campen. Vi må også takke Intersport Lakselv, Midnattsrocken, Apotek1 Lakselv, Porsanger Vertshus og Lakselv Bakeri for bidragene vi fikk!

Med vennlig hilsen,
Jim Rune og Egil fra arrangementskomiteen!