Ann G. Søreng, daglig leder BJFF
Ann G. Søreng, daglig leder BJFF
Elveside / Arkiv

Daglig leder BJFF

Møt vår nye daglig leder – Ann Guttormsen Søreng fra Berlevåg.

BJFF Info
Tirsdag 19.desember 2017 / 12:12

Det har vært en lang og omstendig prosess BJFF har vært igjennom for å finne den rette daglig leder som skal styrke administrasjonen og føre foreningen frem mot større profesjonalisering. Allerede for et par år siden sa Årsmøtet i foreningen seg enig med styret at store arbeidsoppgavene som påhviler foreningen vil kreve nye veiløsninger og en daglig leder i fast stilling. Nå er endelig dette på plass. I høst ble Ann Guttormsen Søreng fra Berlevåg ansatt i ½ stilling fra 1. Januar.

- Jeg gleder meg, det blir en ny og spennende utfordring, forteller Ann Søreng som vi alle kjenner fra Narvesen kiosken i Berlevåg som hun drev i sammenhengende nesten 36 år. Nå krevde helsa at noe nytt må prøves, og da ble det naturlig å søke den nye og spennende stillingen hos BJFF.

- Jeg har vært medlem i foreningen i noe over ett år, og har i flere år fisket i Kongsfjordelva. Så fantastiske verdier som ligger i elva, laksen, dalen og miljøet rundt. I tillegg har vi hytte i Kongsfjorddalen, så spranget er ikke stort å gripe fatt i virksomheter som ligger naturlig inn under et administrativt ledd og foreningsdrift knyttet til å bevare og fremme de her store verdiene.  Den første oppgaven blir å få på plass rammene rundt gjestefisket, deretter blir forberedelsene til kommende sesong hvor Ann Søreng også skal fungere som vaktleder.

- Det er mye nytt og mye som må læres, men en gruppe innen styret i BJFF vil bistå i prosessene videre det her første året. Dette har jeg tro på skal gå veldig bra, og jeg har aldri vært redd for utfordringer, sier Ann Guttormsen Søreng som altså blir historiens første daglige leder i BJFF.