LTL (Lunde, Tjøstheim & Lindum)

LTL (Lunde, Tjøstheim & Lindum)

LTL er et storlaksvald. Her tas det årlig laks på over 10kg.
LTL har ca 3500 meter med elvebredd man kan fiske fra og det er enkel tilkomst til elva fra de angitte parkeringsplassene. 

På LTL er det 9 høler/standplasser for laksen. Elva renner forholdsvis stille på det meste av valdet, men vi har ett kjappere parti øverst, ett på midten og nede ved Lindum er det skikkelig fart. Det er flere høler på valdet og Bruhøl og Tjøstheimsroren er 2 av stedene du som fisker absolutt bør sjekke ut.

Max 7 fiskere samtidig betyr at alle kan fiske på en spot som har vist seg å levere og dermed ha en fair sjanse til å få oppleve litt action. Vi ønsker et bevegelig fiske og ber også om at det tas hensyn under motfiske, spesielt øverst på valdet.
Det er enkelt å rusle langs elva og de aller fleste steder kan man vade ut noen meter - om det skulle være nødvendig. Bruk gjerne vadestav for sikkerhets skyld. 

LTL er først og fremst et veldig bra vald for fluefiske. Utstyr i #10 anbefales!
Fiske med sluk/spinner/wobbler er også tillatt. Fiske med makk er forbudt.LTL har en limit på 7 stenger pr. døgn og døgnet går fra kl. 18:00 til kl. 18:00 neste dag.

Kortpris pr. døgn er kr. 550,-

For tenåringer er kortpris pr. døgn kr. 300,-

Mer info/kjøp av kort: 41144151 / 91913919 - John Hallgeir Johansen (Jojo)
Mail: ltl.suldal@gmail.com eller messenger.Overnatting? Lindum Camping har enkle, rimelige hytter og masse teltplass nær elva. Her har vi også frysere til å legge fangsten i om nødvendig. Vi tar også skjell- og vevsprøver av laksen.

https://www.facebook.com/ltlsuldal/

Fiskeregler

Alt utstyr må desinfiseres om det har vært brukt i andre vassdrag. Det er 3 døgnåpne desinfiseringsstasjoner i Suldalslågen; Sand Camping, Klekkeriet på Ritland og på Stråpa.

Fiske med makk er forbudt.

Sett deg forøvrig inn i de lover og regler som gjelder for Suldalslågen

Adkomst

Det er 2 broer på valdet og det er enkelt å vandre langs elva. Parkere gjør du ved broa til Tjøstheim eller på parkeringsplassen ved Lindum.