Jorra
Elveside

Salg av utenbys fiskekort 01.03.2024

Kortsalget for utenbysboende vil bli gjennomført online den 01.03.2024, og salget starter kl. 17:00 (norsk tid).

Salget vil bli streamet på https://www.altaposten.no/, og sendingen starter kl. 16:45

Merk at streamen er på etterskudd av selve salget, så man må selv følge med der man er innlogget, når man skal kjøpe fiskekort. 

 

https://lakseelver.no/nb/news/2024/02/sale-out-town-fishing-licenses-01…

AudHestvik
tirsdag 27.februar 2024 / 11:30

Salget vil bli streamet fra kl. 16:45, hvor det vil bli informasjon om selve salget og hvor programleder Frank Halvorsen vil ha sofaprat med daglig leder Vegard Ludvigsen m.fl.

Om det er noen som føler at man ikke får til å kjøpe kort, ta kontakt med kontoret på telefon +47 784 34535 eller e-post til aud@altalaks.no, senest torsdag 29.02. kl. 15:00, så noterer vi ditt navn og nummer, og ringer deg opp før det blir din tur til å kjøpe fiskekort. 

Det er fiskekort til 75 personer som skal selges, og normalt er det de 75 første uttrukne som får kjøpe fiskekort. Om det er noen av de 75 første som velger IKKE å kjøpe kort, vil turen gå til de neste på lista. Vi selger kort etter rekkefølge så lenge det er kort tilgjengelig.

Når det gjelder tilgjengelige fiskekort, så finner man de når man logger seg på linken i meldingen man får tilsendt eller så kan man logge seg inn på https://altaelva.no/

Når det gjelder de forskjellige fiskeplassene, så finnes det opplysning om hver plass lengre nede på hjemmesiden.

Om man ikke har fisket i Altaelva før og er så heldig å få kjøpe fiskekort, så vil vi anbefale å kjøpe fiskekort i de nedre sonene, enten Raipas eller Jøraholmen hvor man ikke er avhengig av båt for å komme seg til plassene, og man kan fiske fra land eller vade. 

Alta Laksefiskeri har ikke utleie av båt og/eller guider, men vi videreformidler forespørsel om dette.

Og om man trenger hjelp med overnatting ol, ta kontakt med kontoret på e-post aud@altalaks, så hjelper vi så langt det lar seg gjøre.

Priser på fiskekort:

Priser på fiskekort for utenbys fiskere:

2 - døgn i Sandia sonen  kr. 7000,-

1 - Døgn Vina/Jøraholmen og Raipas kr. 3500,-

3 - 6 Døgn i August på Raipassonen kr. 4800,-

 

Styret i ALI har vedtatt at det er 14 dagers returrett av betalt fiskekort. Etter dette er det ikke mulig å levere tilbake fiskekort man har kjøpt. Kan man ikke fiske, så er det mulig å overføre fiskekort innen nærmeste familie, til en kostnad av kr. 500,-