Release by Nils Arild Lundberg
Elveside/Fiskekort

Ledige fiskekort i Lakselva

Attraktive fiskekort i Lakselva legges ut for salg i dag kl. 18.00

Martin Rognli Johansen
lørdag 20.juni 2020 / 14:40

Mange av våre utenlandske fiskere er dessverre forhindret fra å fiske i Lakselva på grunn av reiserestriksjoner og stengte grenser. Lakselv grunneierforening har derfor tilbudt disse å flytte fiskekortene sine til 2021. De kortene som nå har blitt ledige legges ut for salg.

Under normale forhold vil det være vanskelig å få tak i fiskekort i Lakselva på denne tiden av året. At det i tillegg legges ut fiskekort i de beste periodene er intet mindre enn en kjempemulighet til de av dere som ikke har fått tak i fiskekort i Lakselva. Nå kan også de som allerede har kort, supplere med attraktive døgn.

Kortene legges ut på vår salgsside hos Elveguiden i dag kl.18.00