Elveside/Fiskekort

Fiskekort 2020

Kortsalget åpner 1. mars klokken 18.00. Etter å ha prøvd ut trekningsbasert kortsalg i 2019, tar vi et steg tilbake og legger ut alle fiskekortene for 2020 samtidig, sånn som før.

Martin Rognli Johansen
tirsdag 25.februar 2020 / 15:32

Kortsalget åpner 1. mars klokken 18.00

Etter å ha prøvd ut trekningsbasert kortsalg i 2019, tar vi et steg tilbake og legger ut alle fiskekortene for 2020 samtidig, sånn som før.

Nytt av året er at vi har inngått samarbeid om kortsalgsløsning med Elveguiden og salg av fiskekort vil derfor skje gjennom deres sider. 

Praktisk informasjon:

  • For å kunne kjøpe fiskekort i Lakselva i 2020, må du først opprette en brukerkonto hos www.elveguiden.no
  • Prosedyren for kortkjøp er som følgende; velg elv, sone og plukk ut ønskede datoer. Trykk reserver når du er klar for å betale.

NB! Kortene er ikke reservert før du trykker reserver-knappen! Dersom du bruker lang tid på å velge ønsket sone og dato ved kjøp av flere dager samtidig, risikerer du at fiskekortene er solgt før du rekker å reservere dem.

  • Vi anbefaler at du bruker litt tid på forhånd slik at du er kjent med Elveguidens salgsside når salget starter.
  • Erfaringsmessig vet vi at fiskekortene i de mest populære periodene selges veldig fort. Det kan derfor være en ide å sikre seg (kjøpe) noen få kort først, for så å gjøre et nye kjøp basert på hva som er ledig etterpå.

Se instruksjonsvideo for opprettelse av brukerkonto og kortkjøp hos elveguidenher.


Link fra hjemmesiden vår til kortsalget og annen informasjon vil bli oppdatert fortløpende.

Kortsalget åpner 1. mars klokken 18.00

Lykke til!!!