Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev

Hva er Camp Villaks?

Camp Villaks er fiskecampen som alle fiske- og friluftslivsinteressert ungdom mellom 15-18 år må delta på sommeren 2017!

20150812_173008.jpg

Første laks i hoven på Camp Villaks i Otra 2015. - Foto: Ayna Heilong

Camp Villaks er at arrangement som Norske Lakseelver startet med i 2015, i Stjørdalselva, Lærdalselva, Gaula og Otra. Campene ble en kjempesuksess og det ble gjennomført 8 camper i 2016, og i 2017 utvider vi med totalt 15 camper. 

NJFF arrangerer sammen med oss  og vi ønsker at de elvelagene som vil arrangere Camp Villaks skal samarbeide med et lokallag av NJFF. Dette har vi god erfaring med tidligere, og forøvrig også i andre arrangementer som for eksempel Villaksens dag. 

Rammene for Camp Villaks er følgende: 

- Aldersgruppe 15-18 år

- Minimum én overnatting, i for eksempel lavvo

- Lave deltakerkostnader (Kr 400,-)

- Mest mulig praktisk fiske og morro!

Valgets kvaler en julidag i Lærdal i 2015. Det er mye å lære om valg av fluer! - Foto: Ayna Heilong

Målet med Camp Villaks er at ungdom skal få god opplæring, erfaring og kunnskap om laksefiske. Hovedaktiviteten skal være praktisk fiske, men deltakerne vil også sitte igjen med verdifull kunnskap om hvor i elva laksen står, hvilke knuter som gjelder, ulike typer fiskeredskap og "fiskevettregler". I tillegg blir det mye sosialt på denne campen, og deltakerne vil få mange nye venner som de senere kan dra på fisketur sammen med. Vi håper at vi gjennom Camp Villaks skal gjøre det enklere for fiskeinteressert ungdom å opprette et nettverk. For å tilrettelegge for dette har vi opprettet en egen facebook-side som vi vil bruke aktivt til annonsering av rekrutteringsarrangement for ungdom (bl.a. Camp Villaks), poste bilder og filmsnutter fra arrangementene, osv. 

Har du lyst til å arrangere Camp Villaks, og er rettighetshaver i ei lakseelv eller tilsluttet et lokallag av NJFF som har laksefiske på programmet? Ta kontakt med prosjektleder Ayna Heilong på tlf: 41 64 83 94 eller e-post: ayna@lakseelver.no 

Les mer på www.campvillaks.no