Fiskeglad ungdom i Namsen.
Camp Villaks i Namsen i 2018.
Sportsfiske/Inspirasjon

Camp Villaks

Camp Villaks er en fiskecamp for alle fiske- og friluftslivsinteressert ungdom mellom 14-18 år. Bli med og arranger camp i din elv, slik at flere ungdommer får prøve laksefiske!

Ayna Heilong
onsdag 01.mai 2019 / 16:32

Camp Villaks er at arrangement som Norske Lakseelver startet med i 2015, i Stjørdalselva, Lærdalselva, Gaula og Otra. Campene ble en kjempesuksess og siden er det gjennomført 61 camper rundt i landet. 

Norges Jeger- og Fiskeforbund (NJFF) er medarrangør, og vi ønsker derfor at elveeierlagene som vil arrangere Camp Villaks skal samarbeide med et lokallag av NJFF. 

Rammene for arrangementet
- Aldersgruppe 14-18 år
- To overnattinger, i for eksempel lavvo
- Lave deltakerkostnader (Kr 500,-)
- Mest mulig praktisk fiske og morro!

Valgets kvaler en julidag i Lærdal i 2015. Det er mye å lære om valg av fluer!
Valgets kvaler en julidag i Lærdal i 2015. Det er mye å lære om valg av fluer!

Målet med Camp Villaks

Målet med Camp Villaks er at ungdom skal få god opplæring, erfaring og kunnskap om laksefiske. Hovedaktiviteten skal være praktisk fiske, men deltakerne vil også sitte igjen med verdifull kunnskap om hvor i elva laksen står, hvilke knuter som gjelder, ulike typer fiskeredskap og "fiskevettregler". I tillegg blir det mye sosialt på denne campen, og deltakerne vil få mange nye venner som de senere kan dra på fisketur sammen med. Vi håper at vi gjennom Camp Villaks skal gjøre det enklere for fiskeinteressert ungdom å opprette et nettverk. 

Har du lyst til å arrangere Camp Villaks, og er rettighetshaver i ei lakseelv eller tilsluttet et lokallag av NJFF som har laksefiske på programmet? Ta kontakt med Pål Mugaas på tlf: 915 68 229 eller e-post: paal@lakseelver.no

Les mer på www.campvillaks.no