Kjeldbergnes og Florholmen

To kilometer med fiske fordelt på begge sider. En hengebro i overkant av valdet gir god adkomst til begge sider. Ligger i gangavstand fra fiskerboligen. Fiske opp til 6 stenger. Valdet har kulper og stryk og kan fiskes på ulik vannstand.

 

 

Fiske i en av Norges beste lakseelver:

Vi tilbyr eksklusivt fiske på ca 2000m elv (begge sider) og overnatting i eget hus med tre soverom, bad, kjøkken og stue. Seks sengeplasser og selvhushold. Vi leier ut to laksevald som ligger i Flornes ca 28 km fra utløpet. Det ene valdet, Kjelbergnes, ligger i gåavstand fra bolig og det andre valdet, Florholmen, grenser mot Kjelbergnes på nordre side og har hele søndre side mot Kjelbergnes. 

I enkelte perioder tilbyr vi også døgnkort uten overnatting.

Ved begge valdene er det en gapahuk. Lovlig fiskeredskap er Flue, sluk, spinner, mark og wobbler. C/R på all hunnlaks over 3 kg fra 1. august. Pris er for begge vald inkludert overnatting i en uke. Skifte på lørdag. Utsjekk 10:00. Innsjekk 16:00

 

 

 

Overnatting:

Overnatting i Mastu

Dere bor i Mastu som er et av husene på gården Kjelbergnes. Mastu ligger ca 100 meter fra elva på den nordre siden og inneholder tre soverom, kjøkken, stue og bad med dusj og wc. Her er det også tilgang til fryser og det er internett og TV i huset.

Contact
  • Navn: Ole-Petter Rønsåsbjørg
  • E-post: ole.petter73@gmail.com
  • Telefon: 90670026
  • Lenke: Link to Elveguiden