Hersel

Hersel - Et fantastisk sted i Rauma! 

Kom og prøv laksefiske hos oss! Perfekt sted for fluefiske og slukfiske i Rauma. Valdet er  600 meter langt, på vestsiden av elva. Variert vald med fine fiskeplasser. Det selges 4 stk døgnkort per døgn, så her er det godt med plass. 
Hytte: Grunneier har ei koselig hytte rett ved elva, som fiskere kan leie i tillegg til fiskekort. En perfekt liten fiskehytte med to sengeplasser, gassbluss og masse sjarm. For 2024-sesongen er den også oppgradert med innlagt strøm.

Fiske i juni: Vi selger rimelige fiskekort i juni. Dette er fordi at fiskeforholdene normalt sett er bedre i juli og august, da er det større sjanse for fisk på valdet. Men, forholdene varierer fra år til år, kanskje får du kjenne storlaksen allerede i juni 

Fiskeregler finner du her

Raumakortet 2024

Alle over 18 år som skal fiske  må kjøpe Rauma-kortet på Elveguiden.no og betale kr. 100,- i kultiveringsavgift til Rauma elveeierlag SA.
Raumakortet 2024 er ikke ute for salg enda, info kommer!

Overnatting:

Grunneier har ei koselig campinghytte rett ved elva, som fiskere kan leie i tillegg til fiskekort. En perfekt liten fiskehytte med to sengeplasser, gassbluss og masse sjarm. For 2024-sesongen er den også oppgradert med innlagt strøm.

Contact
  • Navn: Gunn Hersel
  • E-post: gunnhersel@gmail.com
  • Telefon: 90872168
  • Lenke: Link to Elveguiden