Ersgard

Ersgard har lang tradisjon for å selge fiskekort til lokale fiskere. Alle som vil er hjertelig velkommen til å fiske hos oss. Salg av fiskekort på Elveguiden er ett av flere tiltak for å gjøre det lettere å komme hit og fiske. Du er like velkommen om du vil fiske en enkelt dag, eller om du organiserer en gruppe som vil bo og fiske her i flere dager. Vi har lagt ut 4 kort for booking i Elveguiden. Hvis dere er ei gruppe anbefaler vi at dere tar kontakt med oss FØR dere booker fiske i Elveguiden for en prat om hva dere vil ha og hva vi kan tilby. Vi har plass til ca 10 personer i en gruppe.

Det aller meste av fisken i Stjørdalselva må forbi Ersgard. Heldigvis for deg er det alltid noen store lakser som blir stående her, både i Hølen og på Øra. Det gjør at det alltid er håp om stor fisk.

Valdet vårt er variert, fra den 10 meter dype og mørke Ersgardshølen til grunnere strekker lengst ned. 

All fisk rapporteres på Laksebørsen til Stjørdalselva. Og husk skjellprøve. Vi ber om at dere kommer innom gården og viser fram fangsten til oss, det er alltid hyggelig.

Overnatting

Ersgard tilbyr flere alternativer for overnatting. Du er hjertelig velkommen til å bo og fiske hos oss. Det er dessuten fullt mulig å bo hos oss, men fiske andre steder i elva. Stjørdal jeger- og fiskerforening selger fiskekort til en rekke vald i Stjørdalselva, og vi anbefaler ofte gjestene våre å prøve seg på foreningsvaldene noen av de dagene de er hos oss.

Kåret er en leilighet på bakkeplan, fullt utstyrt med kjøkken, stue, ett soverom og bad. Egner seg meget godt for et par.

Kårloftet ligger i 2. etasje, med ett dobbelt og ett enkelt soverom. Kjøkken, bad og WC.

Annahuset ligger ved elvebredden 200 meter fra gårdstunet. Huset har 10 senger fordelt på 5 soverom.

Vi har valgt å la booking foregå på vår egen nettside:

TRYKK HER FOR BOOKING AV OVERNATTING

Other facilities

Servering

I Storstuggu i Ersgard serverer vi gjerne både frokost, lunsj og middag mens dere er her. Hvis været er med oss lager vi gjerne et hyggelig bordsett ute i tunet også. 

Du finner mer om serveringstilbudet vårt på Ersgard sine nettsider. Servering kan bestilles sammen med overnatting på Bookingsiden. Eller du kan ta kontakt med oss på post@ersgard.no eller 90187220

Vi bistår deg med desinfeksjon av fiskeutstyr. 

 

 

Om oss

Ersgard er et lite gårdshotell med eget laksevald. Vi hjelper deg gjerne med å lage en flott sommeropplevelse for storfamilien, vennegjengen eller jobbkontaktene dine. Stjørdalen har et mangfold av opplevelser å by på, og i Ersgard bor du midt i smørøyet!

Contact
  • Navn: Stein Sakshaug
  • E-post: post@ersgard.no
  • Telefon: +47 410 40 524
  • Lenke: Link to Elveguiden