Nord Kringen

Laksefiske og overnatting fra 900 kr døgnet pr. person!

Nord Kringen gård har en lang tradisjon med laksefiske, og har flere høler som ble omtalt i engelske guidebøker allerede på 1800-tallet. Nord Kringen byr på laksefiske i Stjørdalselva med overnatting på gården like ved valdet. Valdet er på 3,5 km og består av 9 høler. 8 av hølene disponeres eksklusivt, og hølen Langfredagsstein disponeres annen hvert døgn. I tillegg er det tilgang til ytterligere 2 km vald oppstrøms Nord Kringen, som disponeres 12 timer hver andre dag. Ved å tillate kun 8 stenger sikrer det muligheten til å oppleve uforstyrret fiske, samtidig som at vi ikke overbeskatter bestanden igjennom høyt fisketrykk.

Ledig fiske 2020

Nord Kringen er i en heldig situasjon med lojale stamgjester, og er normalt fullbooket men har i år fått avbestilling fra utenlandske gjester på grunn av covid-19, noe som åpner opp mulighet for gode fiskeopplevelser for nye gjester. Nord Kringen er stolt av å kunne si at periodene som nå er tilgjengelig har vært booket av fornøyde stamgjester i snart 40 år, noe som bør være et tegn på at produktet som tilbys har høy kvalitet.

Valdet leies ut til grupper på opp til 8 personer, men kan utvide til 10 personer etter avtale. Det tilbys 5 dagers perioder med innsjekk og fiskestart kl. 15.00 og utsjekk kl. 1200.

Prisen er 9000 kr døgnet for laksefiske og overnatting. Prisen inkluderer vasking i forbindelse med utsjekking.

 

kontakt:

Kristoffer Fordal

kristoffer.fordal@gmail.com

tlf: 97756284

Overnatting:

Kårstua på gården ble satt opp på 1750-tallet og er oppusset i nyere tid, men med fokus på å bevare den gamle sjarmen. Der er det 6 sengeplasser fordelt på 3 soverom, fult utrustet kjøkken og bad med sauna. I tillegg er det 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom i stabburet. I stabburet er det bad og wc samt eget rom for oppbevaring av fiskeutstyr og stor fryser. Ved ankomst er huset vasket, med ferdig oppreide senger. Håndduker er også inkluder. Det er trådløst internett i begge byggene.

I tillegg er det tilgang på den gamle stallen på gården som ble ombygd til spisesal med langbord og peisestue når hestene flyttet ut. I tilknytting til stallen er det kjøkken der det blant annet er muligheter for røyking av laks.

Nord Kringen gård byr på fantastisk atmosfære og fine fasiliteter
Overnatting i Kårstua, her finner du mye historie på veggene. 

 

 

 

Contact
  • Navn: Kristoffer Fordal
  • E-post: kristoffer.fordal@gmail.com
  • Telefon: +47 97756284
  • Lenke: Link to Elveguiden