Nord Kringen

fullbooket 

 

Nord Kringen gård har en lang tradisjon med laksefiske, og har flere høler som ble omtalt i engelske guidebøker allerede på 1800-tallet. Nord Kringen byr på laksefiske i Stjørdalselva med overnatting på gården like ved valdet. Valdet er på 3,5 km og består av 9 høler. 8 av hølene disponeres eksklusivt, og hølen Langfredagsstein disponeres annen hvert døgn. I tillegg er det tilgang til ytterligere 2 km vald oppstrøms Nord Kringen, som disponeres 12 timer hver andre dag. Ved å tillate kun 8 stenger sikrer det muligheten til å oppleve uforstyrret fiske, samtidig som at vi ikke overbeskatter bestanden igjennom høyt fisketrykk.

 

Kontakt:

Kristoffer Fordal

kristoffer.fordal@gmail.com

 

Overnatting:

Kårstua på gården ble satt opp på 1750-tallet og er oppusset i nyere tid, men med fokus på å bevare den gamle sjarmen. Der er det 6 sengeplasser fordelt på 3 soverom, fult utrustet kjøkken og bad med sauna. I tillegg er det 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom i stabburet. I stabburet er det bad og wc samt eget rom for oppbevaring av fiskeutstyr og stor fryser. Ved ankomst er huset vasket, med ferdig oppreide senger. Håndduker er også inkluder. Det er trådløst internett i begge byggene.

I tillegg er det tilgang på den gamle stallen på gården som ble ombygd til spisesal med langbord og peisestue når hestene flyttet ut. I tilknytting til stallen er det kjøkken der det blant annet er muligheter for røyking av laks.

Nord Kringen gård byr på fantastisk atmosfære og fine fasiliteter
Overnatting i Kårstua, her finner du mye historie på veggene. 

 

 

 

Contact
  • Navn: Kristoffer Fordal
  • E-post: kristoffer.fordal@gmail.com
  • Telefon: +47 97756284
  • Lenke: Link to Elveguiden