Storflor

Storflor

Laksefiske på Storflor Gård ved Stjørdalselva har en lang tradisjon, helt fra sportsfiske etter laks startet omkring 1850, ja også lenge før, mens laks kun ble sett på som matauk og foregikk med notfiske. Mot slutten av 1800-tallet og til 1930 gjestet mange engelske fiskere gården, noe som er gjengitt i tekst og bilder i flere utgaver av den eksklusive engelske fiskejournalen «Norwegian Angling» (utgitt 1890-1915).

Gården ligger i Flora 28 km fra Stjørdal/ Værnes Airport og disponerer ca 1 km elvestrekning meget godt egnet for fluefiske; Iverhølen, Svarthølen, Nyhølen og Flåumstryket. Trønderlåna fra 1832 er etter nylig ombygging en meget komfortabel lakselodge med 6 d-rom, tv-stue og rom for fluebinding etc. i 2. etg., og hall med terrasse, stue og velutstyrt kjøkken/spisestue i 1. etg. 300 m gangsti til elva, med båt og gapahuker/bålplasser. P-plasser ved hølene.

Storflor Gård og fiskestrekningene er godt egnet for grupper på 5-8 fiskere, men mindre grupper på 2-4 fiskere er også aktuelt for hel- eller halv ukesopphold med selvhushold. Kjent fiskeguide står til disposisjon hele sesongen. Vi kan tilby meget gunstige priser på et opplegg med eksklusivt fiske og meget god innkvartering.

Storflor
Storflor
Storflor
Storflor
Storflor
Storflor
Storflor
Storflor
Storflor
E-post
olejstor@online.no

Ole J.Storflor
Storflor
-
7500Flora
Norge