Ørret 2023 Laksfors

Åpning av fisketrapper

Stine Eiterstraum
lørdag 10.juni 2023 / 00:00

Nå er det 5 dager igjen til åpning av fiske i Vefsna. Vår lokale representant i reetablering-prosjektet Tomas Bjørnå har nå åpnet for vann i både Laksfors og Fellingfors vest. Han sier det ser veldig greit ut med begge trappene. Vannstanden er høvelig i elva og med et par plussgrader til i vannet så er oppvandringen i gang. Sjekket temperatur fredag kveld og da var det 7,5 grader i Laksfors. Vet ikke helt hvordan det ser ut i Forsjorda men vi skal ta en sjekk i helga. Vi kommer tilbake med mer info så snart det er registrert oppgang av laks på telleren i Laksfors. Årets første ørret har allerde passert, og den målte 50 cm. 

Skitt fiske alle, og husk desinfisering.

 

Mvh for VeFi, Per Tomas Eiterstraum.