Elvebåt
Elveside/Arbeidsplan

Vegard Ludvigsen blir ny daglig leder

 

Etter at Tor-Erland Nilsen valgte å si opp sin stilling, har styret nå vært gjennom en ansettelsesprosess av ny daglig leder i Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI). Valget falt på Vegard Ludvigsen (36).

KarianneJohansen
tirsdag 15.desember 2020 / 06:53

Vår nåværende daglige leder, Tor-Erland Nilsen, har sagt opp sin stilling som daglig leder i Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI). Han har valgt å søke nye utfordringer og vi ønsker han lykke til med framtidige arbeidsoppgaver, når den tid kommer. Han vil i tiden framover bidra til at vår nye daglige leder blir satt inn i sitt arbeid i ALI.

Styret i organisasjonen har nå vært gjennom en ansettelsesprosess. Gjennom søkermassen ble det valgt ut aktuelle kandidater til intervju. Etter flere intervju, møter og samtaler ble avgjørelsen tatt.

Vegard Ludvigsen (36) har fått tilbud og takket ja til stillingen.

Ny daglig leder i Alta Laksefiskeri Interessentskap.
Vegard Ludvigsen (36) er ansatt som ny daglig leder i Alta Laksefiskeri Interessentskap.

Vegard er bosatt og oppvokst i Alta. Han har stor interesse for Altaelva og forvaltningen av den ville laksen. Han har siden 2003 vært ansatt som staker/guide i ALI. Han har stor kjennskap til både historikk, kulturen og viktigheten av Altaelva og Altalaksen.

For tiden jobber han som rektor, og vil starte i jobben etter endt oppsigelsestid i sin nåværende stilling.

Vi ønsker han lykke til med jobben og velkommen til Alta Laksefiskeri Interessentskap!