Camp Villaks Alta 2017
Deltakerne på camp Villaks i Alta 2017.
Elveside/Ungdom

En flott helg på Stengelsen gård

Camp Villaks gikk av stabelen 16. - 18. juni i Alta. 20 flotte ungdommer var samlet til en helg på Stengelsen gård like ved Altaelva.

KarianneJohansen
fredag 23.juni 2017 / 15:24

Etter fjorårets suksess valgte Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) og Alta Jeger og fisk å arrangere Camp Villaks igjen dette året.

På Stengelsen gård samlet 20 ungdommer fra hele landet seg til ei trivelig helg med masse fisking. På forhånd var vi så uheldige å ble frastjålet en god del fiskeutstyr, men vi fikk ordnet nok utstyr til alle sammen. Mange av deltakerne hadde med seg eget utstyr, så dette hjalp godt på.

Fredag ettermiddag åpnet vi campen med informasjon om elva, detlakerene og arrangører. Det ble satt stor fokus på sikkerhet og på grunn av høy vannføring fikk ikke deltakerne lov til å fiske alene uten tilsyn av en voksen. Dette begrenset nok fisket litt på natterstid, men det ble nok tid til å fiske på dagtid. Enda ønsket nok noen å fiske enda mer.

Med ungdom som hadde felles interesse ble det naturlig snakk om både fluer, liner, fiskestenger og erfaringer rundt fiske. Helga var fyllt med god mat, sosialt samvær og ikke minst FISKE!

Lørdag ble det i tillegg arrangert "Villaksens dag" på samme sted, men grilling og natursti for alle som ønsket å delta.

Arrangørene ønsker å takke alle deltakerer og medhjelpere for en lærerik og trivelig helg!

God sommer og SKITT FISKE!

Ungdommen hadde ei fin helg i Alta.
Ungdommen hadde ei fin helg i Alta.

Godt humør.
Godt humør.

Montering av fiskeutstyr og kjøkkentjeneste.
Montering av fiskeutstyr og kjøkkentjeneste.