Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev

En flott helg på Stengelsen gård

Camp Villaks gikk av stabelen 16. - 18. juni i Alta. 20 flotte ungdommer var samlet til en helg på Stengelsen gård like ved Altaelva.

thumbnail_fullsizerender.jpg

Camp Villaks Alta 2017
Deltakerne på camp Villaks i Alta 2017. - Foto: Karianne Johansen

Etter fjorårets suksess valgte Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) og Alta Jeger og fisk å arrangere Camp Villaks igjen dette året.

På Stengelsen gård samlet 20 ungdommer fra hele landet seg til ei trivelig helg med masse fisking. På forhånd var vi så uheldige å ble frastjålet en god del fiskeutstyr, men vi fikk ordnet nok utstyr til alle sammen. Mange av deltakerne hadde med seg eget utstyr, så dette hjalp godt på.

Fredag ettermiddag åpnet vi campen med informasjon om elva, detlakerene og arrangører. Det ble satt stor fokus på sikkerhet og på grunn av høy vannføring fikk ikke deltakerne lov til å fiske alene uten tilsyn av en voksen. Dette begrenset nok fisket litt på natterstid, men det ble nok tid til å fiske på dagtid. Enda ønsket nok noen å fiske enda mer.

Med ungdom som hadde felles interesse ble det naturlig snakk om både fluer, liner, fiskestenger og erfaringer rundt fiske. Helga var fyllt med god mat, sosialt samvær og ikke minst FISKE!

Lørdag ble det i tillegg arrangert "Villaksens dag" på samme sted, men grilling og natursti for alle som ønsket å delta.

Arrangørene ønsker å takke alle deltakerer og medhjelpere for en lærerik og trivelig helg!

God sommer og SKITT FISKE!

Camp Villaks Alta 2017
Ungdommen hadde ei fin helg i Alta. - Foto: Karianne Johansen

Camp Villaks Alta 2017
Godt humør. - Foto: Karianne Johansen

Camp Villaks Alta 2017
Montering av fiskeutstyr og kjøkkentjeneste. - Foto: Karianne Johansen