Volden

Laksefiske på nydelig vald Volden i Verdalselva. Dette valdet dekker en strekning på omlag 1,5km av elva der Malsåa møter Helgåa, et par kilometer nedenfor Granfossen. Her finner du alt fra små stryk som følger av kunstige terskler i elva, til rolige seksjoner der elva blir opp til 5m dyp i fine kulper. Dette gir et variert fiske som både er utfordrende for de med mye erfaring, men også fint for de som er ny i gamet.  Valdet egner seg nok best til fiske ved middels til lav vannstand. Mesteparten av strekningen er godt tilgjengelig med traktorveg som går langs forbygningsmuren.

Eksklusivt laksefiske da vi bare selger et begrenset antall fiskekort til enhver tid, så her er det store muligheter for å komme og være for seg selv i små grupper. Vi tilbyr også overnatting for inntil 5 personer i en fin leilighet like ved elva, og har en bålplass nede ved elva. Dette gir gode sjanser for minnerike opplevelser i god atmosfære langs elvekanten. 

Siden valdet er et stykke oppe i elva er nok fisket best fra slutten av juni.

Volden valdet egner seg for blant annet fluefiske, men man kan også fiske med de redskapene som er beskrevet i fiskereglene. Se laksebørsen for tidligere fangster.

Spørsmål rettes til: trond@varslot.net / +47 992 02 998.

Other facilities:

Vi har muligheter for overnatting i en velutstyrt leilighet med sengeplasser til inntil 5 personer. Dette er et flott utgangspunkt for å utforske Helgådalen, enten du vil fiske eller ikke. Bestilling administreres via Airbnb.  Vi kan også legge til rette for overnatting i telt eller bobil. Ta kontakt for tilbud på overnatting for flere dager i strekk, eller for forslag til andre aktiviteter i området.

Contact
  • Navn: Trond Varslot
  • E-post: trond@varslot.net
  • Telefon: 992 02 998
  • Lenke: Link to Elveguiden