Tingvoll Salmon Fishing

Velkommen til Tingvoll gård. Gården ligger idyllisk til bare 80 meter unna den vakre Verdalselva, og bare en times kjøring fra Trondheim lufthavn i Midt-Norge. Her bor gjestene på «Lakseloftet»; en stor leilighet med høy standard.

For sesongen 2020 har vi i utgangspunktet leid ut alt fiske i juni og juli til fiskere fra Storbritania og Europa. Men pga. av den spesielle situasjonen med koronaviruset, så vet vi ikke om disse fiskerne får lov til å komme i juni og juli. Derfor kan det bli muligheter til å få leie godt fiske med høy standard boende gjennom oss! Hvis noen har spørsmål om disse ukene eller ønsker å sette seg på venteliste for noen av disse ukene, så er det bare å kontakte oss på mail eller telefon. Ta kontakt for pristilbud!

Vi har tre soner tilgjengelig for våre fiskere:Tingvoll, Volen og Hynne: Alle strekkene egner seg veldig godt for fluefiske og er populære vald med med gode fangstrater i vassdraget.

Tingvoll ligger ved selve gården og er en strekke på 1200 meter. Fisket foregår her fra sørsiden av elva og det kan være motfiske på øvre del av valdet. Motfisket er etter "gentlemans agreement" dvs. man starter alltid bak den som er i elva. KUN FLUEFISKE!

Volen ligger 5 minutter med bil fra Tingvoll gård, og det ligger på nordsiden av elva med avkjørsel ved selve gården Volen. Motfiske på øvre del av Volen. Volen er 1100 meter langt. KUN FLUEFISKE! (fra og med 21.06.2020)

Hynne er nytt for sesongen 2020 for oss og ligger 7 minutter fra Tingvoll, og er et spennede vald som vi gleder oss å få sammen med Volen og Tingvoll. Hynne eier både på nordsiden og sørsiden av elva, men den største strekken ligger på nordsiden. Motfiske på deler av valdet. Hynne er 1300 meter totalt. ALL LOVLIG REDSKAP TILLAT!

Tingvoll byr på en hjemmekoselig og avslappende atmosfære, om ønskelig med hjemmelaget mat av lokale råvarer. Her kan du låne topp fiskeutstyr, bli guidet og også få instruksjon i fluekasting. Ei gamme og en gapahuk innbyr til sosialt samvær rundt bålet på kveldstid.

Hit kan du komme alene eller i grupper. Et opphold her vil også passe fint for partnere og barnefamilier, da det finnes mange aktivitets- og kulturtilbud i nærheten. Fisket passer alle aldre, da det er easy wading. Som vår gjest får du tilgang til 1200 meter eksklusivt fiske i gangavstand fra «Lakseloftet». I tillegg leier vi flere vald i Verdalselva. Her har du muligheten for din «fish of your lifetime». Totalt har vi ca.4 km med laksefiske for dere!

Besøk oss på Facebook her!

Eller book direkte her inne på Elveguiden når det er ledige stenger/uker.

 

Laksefiske for grupper 

Vi tilbyr laksefiske for grupper opp til 10 personer. Fisket foregår på flere kilometer med ensidig/tosidig fiske på flere av de beste strekningene i Verdalselva. Valdene egner seg for alle typer fiske. Fisket er eksklusivt hvor dere disponerer fisket for dere selv hvis dere kjøper en pakkeløsning. Vi leier ut med full pensjon eller self catering.

På valdene de siste årene er det i snitt tatt mellom 90 og 150 laks. Også en god del fin stor sjøørret!

Fiskeutstyr er tilgjengelig for leie. På elvebredden like ved gården har vi også ei flott gamme for våre gjester. Og det er flere gapahuker og benker satt ut på valdene. Håver er også utsatt på strategiske plasser.

Fiskerne våre trives ellers veldig godt i den fine gapahuken med utsikt over elva, og bålet med grilling og kos er en fin avslutning av fiskeøkten, ofte ut i de sene nattetimer.

Fluefiskekurs med godkjente instruktører

Hvorfor ikke kombinere oppholdet med et fluefiskekurs? Få mer ut av fisketurene, og lær av godkjente instruktører hvordan man bruker fluestang både tradisjonelt, og ikke minst speycast som hjelper dere å få fisket på strekninger som holder bra med fisk, men som ikke går å fiske på tradisjonelt "over hodet kast".

Kurset er både teoretisk og praktisk, med praktisk fiske og instruksjon etter endt økter på formiddagen. Tilpassing av utstyr er også med i kurset, og er en viktig del for å få en god opplevelse når man er i elva. Fluevalg er også viktig når vi skal prøve å lure laksen, og fluevalg alt etter forhold blir diskutert under kurset. Erfaringer fra instruktører og fiskere i gruppen er en spennende og sosial stund rundt bålet på kvelden med svartkjelen over flammene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål om fiske og eventuelt kurs!

Mvh

John Olav og Gunn Helen

 

Other facilities:

Lakseloftet på gården er en leilighet på 148 kvadradmeter. 7 soverom, 2 bad, stue og kjøkken, 3 toaletter.

Gamme ved elva 80 meter fra gården, 2 gapahuker med bålplasser ved Tingvoll

 

 

 

 

 

Om oss:

Tingvoll Salmon Fishing er en laksefiske lodge som har bygd seg opp siden Lakseloftet stod ferdig i 2004. Vi har opp gjennom årene bygd opp en kundegruppe i fra hele verden. Valdene våre er godt tilrettelagt med lett adkomst og fasiliteter som benker, bålplasser og gapahuker. Det er også ei gamme tilgjengelig ved elvekanten på Tingvoll.

Fisket er lett tilgjengelig og alle valdene er "easy wading", passer for fiskere i alle aldre. (Vår eldste fisker her på Tingvoll er 86 år)

Vi har spesialisert oss på ukepakker med enten "self catering" eller "full board"! 

I tillegg kan vi de ukene det er mulig selge fiske/boende for kortere perioder. Ta kontakt hvis du/dere lurer på noe rundt dette.

Lakseloftet har 7 single rom, 2 store bad med dusj og toaletter, ekstra toalett ved inngangen. Ellers er det et stort oppholdsrom/stue og fullt innredet kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Vaskemaskin på det ene badet!

Vi tror vi har fått til et flott tilbud etter som fiskerne som besøker oss kommer tilbake til oss år etter år.

Vi tar i mot bestillinger hele året, og de fleste gruppene bestiller påfølgende år ved avreise. Ta gjerne kontakt for å høre om vi har noe tilgjengelig fiske! 

Her kommer noen bilder fra vårt fiske :-) (Beklager kvaliteten på noen av de)

 

 

 

 

 

Overnatting:

Bilder av soverommene på Lakseloftet.

Det er etter disse bildene blitt tatt montert inn 3 dobbeltsenger a 150 cm på 3 av soverommene.

Contact
  • Navn: John Olav Oldren
  • E-post: joolao@online.no
  • Telefon: +47 950 75 741
  • Lenke: Link to Elveguiden