Austnes Salmon Lodge

Velkommen til Austnes Salmon Lodge/Østnes

Gården ligger idyllisk til ved den anerkjente Østnes fossen og den vakre Verdalselva. Det bare en times kjøring fra Trondheim lufthavn i Midt-Norge. Her bor gjestene i laftede tømmerhytter på Østnes camping. Fra hyttene er det et lite steinkast til elva, og det er gangavstand til det meste av valdet fra hyttene. Hyttene har bra standard, de store hyttene har kjøkken/stue, 2 soverom samt bad og toalett. Det er også et sanitærbygg med eget kjøkken på området. Om ønskelig så er det plasser for bobil/campingvogn og telt med uttak for strøm på Campingen.

Fluefiske og slukfiske er perfekt her. Velkommen til en hyggelig opplevelse hos oss!

 

Booking

Her er det en gylden mulighet for å få leid et meget attaktivt vald på! Ta kontakt for spørsmål angående ledige uker.

Om Østnes

Østnes tilbyr en avslappende atmosfære. Om ønskelig er det mulig å bestille hjemmelaget mat av lokale råvarer. Vi kan bl.a tilby grillet lokal fjellørret eller viltgryte av hjort/elg som er skutt på gårdens utmark. Det er også mulighet for å leie en laftet hytte som ligger for seg selv i Blåmelhølen. Denne hytta er populær og ligger i hjerte av valdet. Her er det god blitt fortalt mang en god fortelling i rundt bålet utover sene kvelder om storlaksen som ble mistet. Det er satt opp flere gapahuker langs elvebredden.

Hit kan du komme alene eller i grupper. Et opphold her vil også passe fint for partnere og barnefamilier, da det finnes mange aktivitets- og kulturtilbud i nærheten. Matbutikk, kafe, gatekjøkken og bensinstasjon ligger 200-300m fra Campingen så her slipper man å kjøre bil om man ønsker det. Fisket passer alle aldre, da det er lett tilkomst de fleste steder. Som vår gjest får du tilgang til over 5000 meter eksklusivt fiske mye i gangavstand fra Campen. Når fiske ikke er utleid eksklusivt så er det også muligheter for å få kjøpt døgnkort. 

Contact
  • Navn: Ola Lerfald
  • E-post: olalerfald@hotmail.com
  • Telefon: +47 951 09 982
  • Lenke: Link to Elveguiden