Høy og lavt

Aktiviteter i Lågendalen

Når det ikke napper, eller du kanskje har lyst på en pause fra laksefisket, er det mange andre ting å gjøre i Lågendalen.

Stian Bergstå
mandag 15.mai 2023 / 09:00

Høyt og Lavt Aktivitetspark

Lågendalsveien 3388
3277 Steinsholt, Vestfold

www.aktivitetspark.no

Skandinavias største høydepark, klatrevegger, buldring, slakk line, og naturskjønne omgivelser. Her er det aktiviteter for alle aldre!

Vi har bygget den største og råeste klatreparken du kan finne i Norden. Med over 150 apparater i trærne og forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her er det utfordringer for alle. Miniløyper for de aller minste med og uten sikring. Ekstremløype for de aller tøffeste eller mer familievennlige løyper hvor hele familien kan gjøre noe morsomt sammen. Klatreparken kan brukes når det regner – ta med regntøy!

Opptur Villmarksopplevelser

Kjærlighetsstien 8
3275 Svarstad

www.opptur.no

«Skal gjestene ha moro, må vi ha det moro.»

Dette har vært vårt motto fra starten av. Og vi har hatt det moro – som oftest skikkelig moro. Tilbakemeldingene forteller at det har også gjestene.

Velkommen til Lågendalen

www.laagendalen.no

Midt i Lågendalen finner du Vestfolds eneste ”fjellbygd”. Sentral villmark – under 50 km fra alle Vestfoldbyene, Grenland og Kongsberg. Kun en times kjøring fra Oslo.

Laks, natur, kultur og aktiviteter for små og store. Barnas dal med opplevelsesgård og åpen seter sommerstid. Skisenter for nedoverski og flott løypenett for bortoverski vinterstid. De voksnes dal med varierte kulturopplevelser, laksefiske og både vill og rolig natur. La deg underholde eller søk utfordringene på egenhånd eller sammen med dine. Ta et kvelds- eller helgebesøk – eller bli noen dager. For opplevelser – eller kanskje bare ro.

Kjærra Fossepark

www.kjaerra.no

Kjærra Fossepark har mye å by på til alle årstider. Du kan vandre mellom gamle historiske fiskeinnretninger nesten uten å se et menneske.

La deg imponere av den fantastiske naturen med elven som kaster seg ut i de trange fossefallene. Det er en natur som ingen tror finnes i Vestfold før de ser det ved selvsyn. I Kjærra Fossepark finner du flere skulpturer laget av kunstneren Trond Fredriksen. De alene er verdt et besøk.

Lardal O-lag og Svarstad IL

www.lardalolag.no

Huldrestier

Huldrestiene er et samarbeid mellom Lardal O-lag og Svarstad IL. Vi håper mange vil benytte seg av våre 13 oppmerka stier både for å få fin trim og flotte naturopplevelser. Klarer dere å nå 8 av 13 topper er dere med i trekningen av fine premier.

Nordgardsetra

www.nordgardsetra.no

4H Norge er en landsomfattende, ideell barne- og ungdomsorganisasjon som er livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig. Nordgardsetra 4H-seter i Lardal, er absolutt verdt et besøk eller to i løpet av sommeren.

Waterproof

www.waterproof.as

Leverandør av gode fiskeropplevelser

Waterproof har drevet med fluefiskekurs og bedriftsarrangementer siden 2004, og er drevne til å arrangere små og større fisketurer.