Camp Villaks Vefsna

til

Fiske- og friluftslivscamp for ungdom 14-18 år!

På campen blir det instruksjon i flue-, sluk-, og båtfiske, og det blir mye tid til å fiske på egen hånd for de som vil det. Campen passer uansett om de har mye eller lite fiskeerfaring fra før, vi tilpasser instruksjon og program etter erfaringsnivået på de påmeldte.

Vefsna er ei lakse- og sjøørretelv som renner ut i Mosjøen i Nordland. Dette er ei stor og bred elv, hvor det også er mulig å få skikkelig stor laks og sjøørret! Den går fra ville stryk og fosser fra flere sideelver til ei rolig og bred elv. Det finnes utallige flotte og spennende fiskeplasser langs vassdraget.

Campen vil finne sted på Eiterstraum som er en gård ca 20 km sør for Mosjøen. Fisket blir i utgangspunktet på dette valdet, et strekke på ca. 6 km med varierte muligheter. Det vil i tillegg tilbys fiske i andre områder der båtfiske er mer aktuelt, for de som er interessert i det. Klikk her for mer informasjon om stedet.

Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du har. Vi overnatter i lavvo ved elva og spiser ute. Alle deltakerne må ha med sovepose, liggeunderlag og varme klær. Mer informasjon og pakkeliste vil bli sendt til alle påmeldte i god tid før campen.

Håper på en trivelig og lærerik camp for deltakerne!
Kr 500,- pr pers. Da er alt inkludert (fiske, instruksjon, mat, mm.)

Vi arrangerer transport fra Mosjøen flyplass eller fra togstasjonen hvis det er ønskelig.

Påmelding via deltager.no