Elverhøi

Om Elverhøi.
 

Uke 22 og 23 i 2021 kan nå bookes her

Fisket på Elverhøi selges som ukentlige pakker som inkluderer fiske på forskjellige vald for opptil 8 personer og bruk av det vakre og historiske huset på en selvbetjent basis.
For å bestille og se detaljer om tilgjengelige perioder, se under ‘pakker’ i menyen over.
Usolgte perioder vil åpne for salg av et begrenset antall døgnkort ti dager i forkant av den usolgte ukens start. Disse mulighetene vil bli oppdatert ukentlig, og tilgjengeligheten vises i kalenderen under ‘FISKEKORT’ for salg.

N.B det er også mulighet å booke halve uker, ta kontakt med Elveguiden ved interesse!


 

Et vakkert historisk hus ideelt plassert for fiske i Driva på eget vald, fotturer, sykling og utforske de majestetiske norske fjellene og fjordene.

Elverhøi er et unikt og historisk sommerhus som ligger i pittoreske omgivelser i den praktfulle Sunndal dalen på nordvestlandet. 
Elverhøi, som er en enkel 90 minutters kjøretur fra Molde og omtrent 3 timer fra Trondheim, har vært eid og drevet av den samme engelske familien siden 1892 som en fiskelodge for internasjonale grupper for å fiske etter laks og sjøørret på den majestetiske elven Driva. 
Huset har nylig blitt oppusset , men beholder fortsatt sjarmen og karakteren til et av de mest kjente husene i regionen.

 

Overnatting:

Huset har sengeplass for inntil 10 personer, alle i første etasje, i en kombinasjon av fire dobbeltrom (ett har enkeltsenger) og to enkeltrom, alle oppkalt etter noen av de store lakseelvene i verden. Det er også to tilleggsoverløpslokaler i første etasje. De komfortable rommene er alle fargerikt dekorert med en eklektisk blanding av bilder og lokale gjenstander, og alle rommene har elektriske ovner og flere har egne bad.

De tre badene har dusj, og to av dem har også bad. Det er ett separat toalett, og en vaskemaskin finner du på det nyeste av badene.

Hele huset har bevart sin klassiske engelske stil og atmosfære, noe som gjør oppholdet i huset en opplevelse i seg selv.

Contact