Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev
Grei
5 °C
SSØ
6.8 m/s
10:29
22:42
04:20
16:42

Øvre Sæter Fiskecamp

Overnattingstilbyder og Fisketilbyder i Surna.

Sæter Fiskecamp med tilhørende laksevald ligger på et stille og naturskjønt sted ca. 1,5 mil oppe i dalføret. Man bor i utleiehytter med selvhushold, innen behagelig gangavstand til begge sider av elva. Ei pittoresk og historisk gangbru gjør dette mulig. På dalens sydside har vi Trollheimen, et majestetisk høyfjellsområde som gjerne kan utnyttes i kombinasjon med sportsfiske i dalføret. Dette har hittil vært for lite påaktet innen sportsfisket. Det leder en utmerket bilvei inn i den vakre Vindøldalen som utgjør overgang til den aller villeste fjellverden man kan tenke seg. Her kan man fremdeles oppleve sjarmen ved levende sæterdrift med muligheter til å avnytte tradisjonelle produkter på Røstasætra.
Sæter og Skjermo er med årene blitt fluefiskets vald i Surna. Det viser ikke minst den store interessen for nettopp et rendyrket fluefiske og de gode fangster som er gjort med flue. 

 

I Sæterfisket inngår den nedre delen av "Advokaten", Sæter, Talgøya, Østre Moen - en strekning på ca. 3000 meter. (På begge sidene av elva.) med en begrensning på 8 - 10 fiskere. Fiske og hytte inngår i en samlet pris på Sæter Fiskecamp. Det skal også sies at går å leie hytte uten fiske. Hver fiskeperiode er lagt opp som ukefiske, hvilket innebærer at respektive uke starter opp på lørdag kl. 12:00 og avsluttes påfølgende lørdag kl. 12:00. Betalingsvilkåret er delt opp i to poster, der 50% av beløpet betales inn som forskudd og resterende beløp ved ankomst til Sæter. For nærmere informasjon kontakt gjerne:

Telefon: 
+47 716 62 177
Mobil: 
+ 47 926 34 054
Sæter Fiskecamp
6653 Øvre Surnadal