Villaksens år på torget utenfor kulturhuset i Vennesla
Villaksens år

Fotoutstillingen Villaksens år, i Vennesla sentrum

JosteinMosby
søndag 18.august 2019 / 22:06

Fotoutstilling villaksens år - Vennesla

18. - 24. august 2019

I forbindelse med det internasjonale villaksåret, har Norske Lakseelver og NJFF lagd en fotoutstilling som skal vises flere steder rundt om i landet. Stopp nr 6 er Vennesla.

Utstillinga består av fem moduler som viser laksens historiske og nåtidige betydning, biologi, hvordan den forvaltes og hva vi må gjøre for å sørge for at villaksen fortsatt er en levende del av norsk natur og kultur i framtiden.

Ta med deg ungene på tur og nyt de flotte bildene av laks og laksefiskere.

Utstillinga finner du i gågata i Vennesla, utenfor kulturhuset, fra søndag 18. august-lørdag 24. august. Utstillinga flyttes da til Hovedgården hvor den vil stå under søndagens Villaksens dag.

Vennesla bibliotek og kulturhus er bibliotek for Vennesla i Vest-Agder, bygningen har vunnet flere priser for god arkitektur, og er omtalt både nasjonalt og internasjonalt.

Kulturhuset i Vennesla ble bygget i 2011 og ble da hedret med Statens byggeskikkpris og ble kåret til årets trebyggeri for sin vakre og særmerkte arkitektur. Senere er biblioteket også kåret til et av verdens 5 vakreste bibliotek av Huffington Post og fått flere andre priser for den flotte arkitekturen.