Norske Lakseelver inviterer medlemslagene til landsmøtedager på Gardermoen.

Norske Lakseelver inivterer medlemslagene til landsmøte på Gardermoen.

Vi inviterer medlemslag til fagseminar i forbindelse med landsmøtet 2024.

Camp Villaks - Otra

til

For ungdom mellom 15-18 år: Meld deg på Camp Villaks i Otra!

Bli med på Camp Villaks i Otra! 

Alle deltagerne på Camp Villaks i Otra 2015. Foto: Steinar Paulsen
Alle deltagerne på Camp Villaks i Otra 2015. Foto: Steinar Paulsen

Norske Lakseelver og Norges Jeger- og Fiskerforbund gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer i år igjen sommerens morsomste camp for fiske- og friluftslivsinteressert ungdom! 

Du får instruksjon i fluefiske og slukkasting, hvilket utstyr du bør bruke, du lærer litt om laksen og sjøørreten som holder til i Otra, og ikke minst blir det mye praktisk fiske! Det blir mange insturktører til stede, både fra Otra Laxefiskelag og fra Vennesla Jeger- og fiskerlag. Lakseambassadørene i elva, Olaf og Fredrik, blir med og vil lære bort sine fisketips. Hvis du har eget fiskeutstyr så ta deg gjerne med, men det vil også være en del flue- og slukstenger til utlån. Campen passer for alle uansett ferdighetsnivå: nybegynner eller allerede ivrig fisker.

Vi overnatter i lavvo ved elvebredden og vi tilbereder mat på bål. Forhåpentligvis får vi fersk fisk som kan grilles til kvelds!

Vi arrangerer transport fra Kjevik flyplass, Kristiansand bussterminal eller Kristiansand togstasjon hvis det er ønskelig.

For å sikre deg plass bør du være tidlig ute, her er det førsteman til mølla. Er du mellom 15-18 år (født 1998-2001) og har lyst til å delta, meld deg på! Deltageravgift kr 300,-.

Camp Villaks i Otra arrangeres av Otra Laxefiskelag og Vennesla Jeger- og Sportsfiskelag.

 

Påmelding e-post
ayna@lakseelver.no