Mandalselva laks 2020

Fiskekortsalg sesongen 2021

Fiskerkortsalget for Mandalselva sone 1, 2, 3 og 4 starter mandag 15. februar kl 0900 hos utsalgssteder og på websalg.

KarlGjermundDamli
torsdag 04.februar 2021 / 23:47

Fiskerkortsalget for Mandalselva sone 1, 2, 3 og 4 starter mandag 15. februar kl 0900 hos utsalgssteder og på websalg. Ordinært kortsalg på utsalgssteder i sone 3 og 4 vil starte i slutten av mai for laksekort. Nettsalget finner dere på INatur her.

Ordinær fisketid er 01.06 - 31.08. Nasjonale fiskeregler for perioden 2021 - 2025 er enda ikke klare. Miljødirektoratet har foreslått samme fisketid som tidligere i Mandalselva, men uten mulighet for sesongforlengelse. Sone 4 har fisketid tom 15.09 også i nytt forslag. Eventuelt kortsalg i utvidet periode vil legges ut fra ca 1. august.

Utsalgsstedene for sone 1 og 2 er som tidligere Sandnes camping, Møll bensin og Grønberg sport. Marnar Laksesenter og Joker Bjelland selger kort for sone 3 og 4.

Det gjøres oppmerksom på at fiskekortene er personlige, dvs gjeldende for pålydende navn.

NB! Det gjøres oppmerksom på at fiskestart fra kl 00.00 1. juni. For første fiskedøgnet i sone 2 og hylene i sone 4, har døgnkortene av en varighet av 18 timer (fiskerkortene vil ha pålydende starttid kl 1800 den 31. mai, men er altså ikke gyldige før kl 00.00 natt til 1. juni).

Mandalselva Øvre Holum

Delsonene Hauge, Holmesland og Øvre Nøding fiskeri i sone 2 har inngått et samarbeid på Øvre Holum. De selger egne kort via eget oppsett på INatur. Kortene deres er å finne på INatur sin nettportal under laksefiske: Mandalselva, Øvre Holum. Hauge selger i tillegg kort fra gården og Møll bensin selger kort for Holmesland og Øvre Nøding. På delsonene Hauge og Holmesland kan det kjøpes gruppekort der flere fiskere kan dele fiskerett for gjeldende døgn. Gruppekort kan kun kjøpes hos grunneiere. Nettsalg på INatur her

Sale of fishing licences 2021

The sales of fishing licences starts at our websales monday 15. february 09.00 am. Licenses can be boght for Mandal river here, and for Hauge, Holmesland and Øvre Nøding beats here.