To fornøyde laksefiskere

Villaksens dag 2020

Villaksens dag i 14 elver i 2020. Finn ditt arrangement og bli med! På disse arrangementene vil du lære mer om villaks, om elveforvaltning, du får prøve deg på laksefiske, kanskje binde din egen lakseflue, og oppleve koselig stemning med bål og elvesus.

 

SigurdToverud
Onsdag 10.juni 2020 / 01:14

I lista under finner du komplett oversikt over årets Villaksens dag. Her blir noe for enhver, store og små! Hver overskrift (sted) er linket til arrangementsiden. De som ikke har link eller dato enda, vil oppdateres så fort program er klart. Noen arrangement har spesielt definerte målgrupper hvor ikke alle kan delta, og noen arrangement har påmelding. Les detaljene for nærmere info.

 

Møre og Romsdal – Eira - 19. - 21. jun

Nordland - Vefsna - 20.jun samt ytterligere to dager i i Juli og August.

Nordland – Røssåga - 30.jun

Sogn og Fjordane – Eidselva - 05.jul

Nordland – Fusta - 08.jul

Vestfold/Telemark - Numedalslågen – Holmfoss - 09.jul

Finnmark - Sandfjordelva - 18.jul

Vestland – Etneelva - 01.aug

Vestfold/Telemark - Numedalslågen - Kjærra - 16.aug

Nordland – Saltdalselva - 17.aug

Trøndelag – Nidelva - 22.aug

Agder – Otra - 30.aug

Trøndelag – Orkla - ubestemt

Agder – Mandalselva - 15.aug