Villaksens dag. Foto: Norske Lakseelver / NJFF
Elveside

Villaksens dag / familiedag - søndag 30. juni

KarlGjermundDamli
Søndag 02.juni 2019 / 11:11

Mandalselva Elveigerlag, Mandal og Marnardal Jeger- og fiskerforening og Villmarkscamp inviterer til familiedag/villaksens dag ved Mandalselva søndag 30. juni. 2019. 

Villaksen er kommet tilbake for fullt i Mandalselva. Fiskere fra Norge og Europa kommer til elva i stort antall hvert år. Mandalselva er ei flott lakseelv med mange gode fiskeplasser i en fantastisk natur. 2019 er det Internasjonale Villaksåret, og vi vil feire elva og villaksen med en familiedag på Villmarkscamp (tidligere Mjåland Camping). Tidspunkt fra kl 12.00.

Arrangementet er helt gratis og vi håper at vi kan vekke interessen for laksefiske, spesielt hos barn og ungdom. Camp Villaks arrangeres med utgangspunkt samme sted fra fredag 28. - søndag 30. juni. Vi har lagt til rette for at hele familien skal få hjelp med enkelt fiskeutstyr og veiledning av erfarne fiskere, og så lenge beholdningen rekker, vil alle barn og unge får en gratis fiskestang samt hjelp til å bruke den.

Hele programmet er ikke ferdig enda. Oppdatering kommer her på nettsidene, på Facebook og plakater når den 30. juni nærmer seg.

Vi ønsker alle velkommen!