Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev

Villaksauksjonen 2019

07. november 2019
18:00-21:00

Redd Villaksen arrangerer den årlige Villaksauksjonen torsdag 7. november i Oslo. Auksjonen vil også streemes live. Norske Lakseelver bidrar med å skaffe gode objekter til auksjonen! 

Om Villaksauksjonen

Redd Villaksens midler kommer hovedsakelig fra “Villaksauksjonen” som årlig finner sted i Oslo slutten av oktober eller begynnelsen av november. Auksjonsobjektene er attraktivt fiske i Norges vakreste og beste fiskeelver, samt mye flott fiskerelatert utstyr. Denne auksjonen kan gjennomføres takket være entusiastiske støttespillere som elveeiere, foreninger, produsenter, privatpersoner og andre som donerer auksjonsobjekter fordi de ønsker å bidra til at villaksens framtid blir reddet. Auksjonen har etablert seg som årets happening i fiskemiljøet. Spenningen og stemningen er stor og det serveres god mat og drikke til deltakerne. Vi ønsker alle våre laksevenner velkommen til å være med å bidra til en mer bærekraftig fremtid for Villaksen vår både som donorer og kjøpere.

Hva kan du kjøpe

  • Nye elver og objekter blir presentert utover høsten på Redd Villaksens Facebook side etterhvert som auksjonen nærmer seg.
  • Når alle objektene er klare blir det gitt ut en omfattende katalog. Årets katalog kan lastes ned på norsk eller på engelsk. 
Sted: 
Oslo, Grev Wedels plass 9