Julegave fra fiskere til sykehjem

Julegave fra fiskere til sykehjem

Fiskerne i Ranelva har i år levert inn 70 kilo villaks. Nå blir fisken julegave til sykehjem: – Mange eldre får litt ekstra god mat i jula.

Sivert
Ranaelva
Onsdag 14.desember 2022 / 08:04

Det er helt fantastisk, vi har gjort det hvert år. Hadde vi hatt mer fisk skulle alle fått, sier styremedlem i Ranavassdraget Fiskeforvaltning SA (Rvff), Ragnhild R. Brennslett i det vi møter henne og leder for Rvff, Sivert Dahlen Lund, ved vannkanten til Ranelva i bitende kulde.

Med seg har de en kasse med rundt 20 kilo røykelaks. Den gis nå til beboerne ved Selfors og Mjølan sykehjem. Fisken kommer dog fra fiskere som har fått laks på over 65 cm i Ranelva. Den må nemlig leveres inn dersom den ikke kan settes ut i elva med det samme. Les mer....