Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev
Rain
12 °C
N
0.9 m/s
70.4m3

Camp villaks - Gaula

13. - 15. juli 2017

Er du interessert i laksefiske og friluftsliv? Delta på Camp Villaks i Gaula i Sunnfjord!

Gaula i Sunnfjord er kjent blant laksefiskere i hele landet, og ikke uten god grunn! Osfossen er et flott syn i seg selv, og med fantastisk laksefiske i kulpen under er dette det perfekte stedet for Camp Villaks.

På campen vil du få instruksjon i flue- og slukkasting av ekspertene i elvelaget og JFF, du får mulighet til å prøve båtfiske, du vil lære om hvor i elva du bør fiske og du kan prøve forskjellig fiskeutstyr. Campen passer både jenter og gutter, nybegynnere og de som allerede har en del erfaring fra laksefiske. Vi har fiskeutstyr- og stenger, vadere og redningsvester til utlån, men hvis du har eget utstyr kan du også ta med det. Det blir overnatting i lavvo og god stemning rundt bålet på kvelden!

Vi er behjelpelige med transport fra Førde flyplass hvis det er ønskelig. Er du mellom 15-18 år (født 1999-2002) og har lyst til å delta, meld deg på!

Campen starter torsdag 13. juli og avsluttes lørdag 15. juli. Campen arrangeres i beste tida i Gaula, en unik sjanse til å oppleve et godt fiske!

Camp Villaks i Gaula arrangeres av Gaula Elveeigarlag og Gaula Jakt- og Fiskarlag.

Les gjerne om Camp Villaks i Gaula i Sunnfjord i fjor ved å trykke her.

For mer informasjon og påmelding, TRYKK HER!

Sted: 
Osfossen, Lervik Gard
Målgruppe: 
Passer for ungdom