Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev
Light rain
5 °C
VSV
5.2 m/s
n/am3

Camp Villaks - Bolstadelva

17. - 19. august 2018

Aldersgruppe 15-18 år.

Vosso har en lang historie som lakseelv som årlig blir besøkt av både nordmenn og utlendinger. Selv om laksen og sjøørreten nå har vanskelige forhold på Vestlandet er det fremdeles muligheter for knallfine fiskeopplevelser i de nederste delene av vassdraget, som kalles Bolstadelva. Vi stiller med dyktige instruktører som sørger for at du får dreisen på både fluefiske og slukfiske, og vi vil lære deg litt om ulike fisketeknikker og fiskeutstyr som øker sjansene dine for napp. Her ligger alt til rette for to knallfine dager, bli med da vel!

Campen er åpen for alle fiske- og friluftslivsinteresserte mellom 15-18 år. Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du ønsker det. Vi overnatter og har måltidene i den flotte laksehytta Oddsbu, tilholdsstedet for laksefiskere i Bolstad i mange tiår. På grunn av kapasiteten på rom og senger i Oddsbu, samt antall fiskesoner i elva, settes ei grense på maks 12 deltagere.

Campen starter fredag 17. august og avsluttes søndag 19. august. Camp Villaks i Vosso-Bolstadelva arrangeres av Bolstadelva Fellesforvaltning og NJFFs fylkeslag i Hordaland.

For mer info klikk her.

Sted: 
Bolstadøyri
Påmeldingsfrist: 
01 juli 2018
Målgruppe: 
Passer for ungdom