Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev
Cloudy
13 °C
VSV
1.9 m/s
47.5m3

Camp Villaks - Bolstadelva

11. - 13. august 2017

Er du interessert i laksefiske og friluftsliv? Delta på Camp Villaks i Vosso-Bolstadelva!

Vosso har en lang historie som lakseelv som årlig blir besøkt av både nordmenn og utlendinger. Selv om laksen og sjøørreten nå har vanskelige forhold på Vestlandet er det fremdeles muligheter for knallfine fiskeopplevelser i de nederste delene av vassdraget, som kalles Bolstadelva. Vi stiller med dyktige instruktører som sørger for at du får dreisen på både fluefiske og slukfiske, og vi vil lære deg litt om ulike fisketeknikker og fiskeutstyr som øker sjansene dine for napp. Her ligger alt til rette for to knallfine dager, bli med da vel!

Campen er åpen for alle fiske- og friluftslivsinteresserte mellom 15-18 år (født 1999-2002). Vi har fiskestenger, vadere og redningsvester til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du ønsker det. Vi overnatter og har måltidene i den flotte laksehytta Oddsbu, tilholdsstedet for laksefiskere i Bolstad i mange tiår. På grunn av kapasiteten på rom og senger i Oddsbu, samt antall fiskesoner i elva, settes ei grense på maks 12 deltagere.

Campen starter fredag 11. august og avsluttes søndag 13. august. Camp Villaks i Vosso-Bolstadelva arrangeres av Bolstadelva Fellesforvaltning og NJFFs fylkeslag i Hordaland.

For mer informasjon og påmelding, TRYKK HER!

Sted: 
Bolstadøyri, Bolstadelva
Målgruppe: 
Passer for ungdom